no..chcela by som napisať už konečne nejaky zmysluplny blog ktory sa aj bude chceť nekomu čitať................smola. Nič mi nenapada. Mam matury a preto som psychicky vyťažená. Napr ta posledna bola že kurva kruta a spametavam sa z toho teraz už 2. deň..Si predstavte že SEDEM hodin sedite pred počitačom a stresujete sa jak žena pred pôrodom ked k vam zavitaju kroky dozor konajucej profesorky ktora vam so sdesenym vyrazom v ksichte oznami že mam zle vypočitanu kalkulaciu..A ked sa vam to potom podari nejako prepocitať tak zistite ze mate uz len nejakych SEST hodin na zbytok prikladu..Už si vlastne nič moc z priebehu nepametam. Ked som išla na druhu hajzel pauzu, tak som sa skoro rozrevala jak decko. Secok stres som citila niekde na očnej rohovke..Naštastie sa tak chvalaBohu nestalo . Nedokažem si typnuť jak to dopadlo, lebo ked som končila tak bolo asi 25 minut do 15tej...a to sme tam došli ze 7 20 do triedy... A moje dojmy ked som vysla na školsky dvor? potrebujem si zafajčiť..tak som si obišla celu školu s cigou v ruke a rožmyšlala som..vlastne som nerožmyšlala..len som sledovala okolie s pocitom že chcem niekoho dobre zbiť. čiže čo z toho všetkeho vlastne vypliva?? no že UČTOVNICTVO JE PI*OVINA!!!

 Blog
Komentuj
 fotka
felipemassa  13. 4. 2007 23:23
a potom podla coho funguje stat?? stovky firiem atd? faktury, platby za sluzby.. nechapem, naco su ludia vyberaju skoly, ktore ich nebavia...
 fotka
jamajka89  14. 6. 2007 18:31
HEJ ty..pocuj ked mas 15 a neseras sa do nejakej skoly nemas ani sajnu ako to budes zvladat a ci ta to bude bavit o rok ci dva.. tak laskavo nepicuj ok?
Napíš svoj komentár