Ako rozhodla som sa vám opísať môj zážitok v tom istom bare ako Mayo,lebo keď už on tak otvorene,tak prečo ne aj ja? V Sk sa deje vždy niečo aj keď to tak nevyzerá...keď už tak poriadne.

OSUDNÝ VEČER

Bol pondelok a malá Baška sa doma trošku viac chytla s ocom.Po asi 45 min hádke som odišla z domu,lebo som to tam nemohla vydržať.Šla som zafajčiť s kamarátom a nejak som ešte nechcela ísť domov,tak som si povedala,že skočím ešte v Pub .Prišťastilo sa mi a stretla som Pegiho,Hanč a Iva.Koľko to radosti...Hneď prvé som povedala:,,Nedáme po poldeci?´´Samozrejme zo začiatku hrali formu,že ,,nééééé´´,ale nakoniec sa aj tak vzdali.Po prvom prišlo druhé,pak tretie a tak ďalej...pak nejaký ten taneček a trošku falošného spevu.

Zrazu sa tam zjavil pri nás Mayo,no ten chudák bol taký chorý,že ani piť nemohol a chudák nebude sa asi na nás pozerať,tak odišiel. CHYBA!

Pak padlo ešte zopár poldeci a Hanči volala mama tak to vzdala a šla domov...ja samozrejme s chalanmi ideme ďalej.No Pegi po nedeli už nejak nezvládal a zaspal na bare...strašne rada ľudí budím...on sa asi skoro pocikal...tiež to vzdal a šiel domov...ja pijem ďalej...po 11 poldeci som sa začala chytať a zrazu ku mne nabehne nejaký chalan...nemôžem sa zaprieť a nenaviazať nejakú tu konverzáciu!Potom kuknem na hodinky...01:00...ups....asi treba íst domov,lebo ráno sa ide do školy.

Ráno:Krutéééé!!!Ako mala som dojsc.Na prvú hodinu v škole si ledva pamätám a pak som triezvela celé doobedie...po škole som pobehovala s kanistrou(fľaška)...mala som tam kávu(a sakra silnú ...prúser je v tom,že káva udržiava alkohol v krvi.

Myslím,že spolužiaci sa na mne trošku pozabávali,ale taký pondeľnajší večer bol celkom dobrým spestrením. ...nabudúce to bude utorok

a Mayo skús ma tu nejak buzerovať a uvidíš,čo ti urobím.

 Blog
Komentuj
 fotka
mayo  24. 9. 2007 19:59
Tak teda si idem urobit kavu...



A MAM TAKU CHUT SA OPIT!



Ja to teda napravim zajtra
 fotka
alias161  27. 9. 2007 15:36
napravis to na tvojich narodkach
Napíš svoj komentár