Foxylady
chlapec, emo, neveriaci nikomu
najnedávnejšie lognutie
2. 9.sept. 2024 21:11
4845 dní na BIRDZi
regnutý od 14. septembra 2012
Prečo nemam v skrini nič ružove? To som si až teraz uvedomila... potrebujem nejaky babatkovsky ružovy svetrik alebo aspoň tričko čokolvek ahh... a biele tenisky s hrubou podražkou nech mam v lete swadžík :3
Komenty k statusu
1
foxylady
20. 5.mája 2016 20:12
Takto :3 :3 :3

2
Ja tiez potrebujem nieco ruzove momentalne..a zistila som ze nic nemam ...a vies preco? Pretoze ruzovu neznasam
3
@simka1311 šak okej ja som si tiež kedysi hovorila že neznašam ružovu ale potom mi to došlo blbe že jak možem neznašat nejaku farbu... šak je to len farba.. ta farba mi nijak neubližila takže logicky ju nemožem neznašat tak som sa rozhodla že pojdem do sekaču a kupim každy ružovy kusok čo tam uvidim
4
veď heej... ale veď to bolo len také konštatovanie, to neber nijak v zlom...
mne sa proste ružová nepáči, každý sme iný...
mne sa proste ružová nepáči, každý sme iný...

Napíš svoj komentár
- 1 Lejla32: Mne sa asi sníva, ze sa normalizuje a bagatelizuje chytanie cudzích ludi za...
- 2 Kobra: Na Ferovy si internet zgustol. Navyše, prišiel o všetko. Ospravedlnil sa, všetko...
- 3 Lytaryta: njn, títo (nejmín) 2, LostinDark, a Teal - alejo, mozu...
- 4 Teal: Keď ste si ma navarili, tak si ma aj zedzte!
- 5 Milgamman: Reálne sa mi tu nedá nahrať fotka z nového mobilu. To je slayáda
- 6 Dreyjir: Kedy naposledy ste spochybnovali svoju heterosexualitu? Ja dnes
- 7 Ruotong: Konecne TikTok trend s ktorym sa dokazem stotoznit youtube.com/shorts/4pSk...
- 8 Raketak: ... isto Milkinis vyraba Milka ? preco su tie Milkinis taky shiiiiit ? ...
- 9 Lytaryta: ale Búrka ...
- 10 Lytaryta: sakra, ten optic.router Sagemcomm 5670 AX sa restartuje a vypadáva nejmín 20...
- 1 Lostinthedark: Kamo strasne sa hlboko zamyslam nad realitou takto potme a tvrdnu mi bradavky z...
- 2 Lejla32: Mne sa asi sníva, ze sa normalizuje a bagatelizuje chytanie cudzích ludi za...
- 3 Mytickaentita: ľúbim sa špárať v starých knihách vianočných receptov a nachádzať tam bločky ešte z...
- 4 Kobra: Na Ferovy si internet zgustol. Navyše, prišiel o všetko. Ospravedlnil sa, všetko...
- 5 Lejla32: Potrebujem dnes večer okolo 17 este odoslať balík, tak aby prišiel do Vianoc....
- 6 Lytaryta: njn, títo (nejmín) 2, LostinDark, a Teal - alejo, mozu...
- 7 3kratadost: Gordon Ramsay sa veru nemylil, ked vravel, ze vsetok bordel treba OKAMZITE...
- 8 Hel14: Aké zaklínadlo treba použiť aby toto tu nahralo akúkoľvek fotku??
- 9 Teal: Keď ste si ma navarili, tak si ma aj zedzte!
- 10 Milgamman: Reálne sa mi tu nedá nahrať fotka z nového mobilu. To je slayáda
- 1 Willbebetter: Mam velku radost, som v office ja a 10 ITckarov a vsade v...
- 2 Lostinthedark: Kamo strasne sa hlboko zamyslam nad realitou takto potme a tvrdnu mi bradavky z...
- 3 Nahodnyokoloiduci1: Rozmýšlam že darujem spermie do spermobanky, a kopu spermií, takže budem mať...
- 4 Lejla32: Mne sa asi sníva, ze sa normalizuje a bagatelizuje chytanie cudzích ludi za...
- 5 Bebekex: 17 rokov som nemala kratke vlasy. It's tiiiiiiiiime
- 6 Mytickaentita: ľúbim sa špárať v starých knihách vianočných receptov a nachádzať tam bločky ešte z...
- 7 3kratadost: Zacinam mat silno negativny vztah k bruseniu superoceli... Strasne vysoky skill floor.
- 8 Abstraktdepres: Ten SPS kurier je hrozný. 15teho mu firma dá balík a ani 18teho ho...
- 9 Lejla32: Ja uz fakt neviem ci ma nieco prekvapi z Rakuska..oficialny list z uradu, ...
- 10 3kratadost: Pokial ide o energetiku, vzdy som vedel, ze FR to vymysleli celkom...