Foxylady
chlapec, emo, neveriaci nikomu
najnedávnejšie lognutie
2. 9.sept. 2024 21:11
4891 dní na BIRDZi
regnutý od 14. septembra 2012
mne tá love challenge dojde dost egoistická. mohli sme si radšej dať do srdiečka prvé písmeno nicku birdzáka, ktorého máme najradšej. to by bolo zlaté :3
4 komenty
1
meaning_fullness
15. 4.apríla 2016 12:09
@wayne to nedomyslel, bolo to prvoplánové, ale aj tak super nápad z jeho strany ja mám najradšej seba, takže som splnil
2
@meaning_fullness ja som to povodne aj tak chcel, zeby sa do srdiecka napisalo prve pismeno (alebo prve a posledne) birdzaka, ktoreho mami radi popripade lubime, a aby sa tu trosku hadalo o koho ide
take mila foxylady - dalsia vyzva moze byt od teba, rad sa zapojim
take mila foxylady - dalsia vyzva moze byt od teba, rad sa zapojim
3
jooj, a zabudol som ja som to chcel tak ako som napisal vyssie, ale dnes je den narcisov tak som to dal takto aby sme si rozumeli

Napíš svoj komentár
- 1 Retromaniak: Nejak sa mi nedarí - asi som pracovne vyhorel alebo som dokonalý terč, ...
- 2 Clarise: Nejak nerozumiem ze ked je chlap ožratý tak musí vypisovať svojej bývalej.a oznamovať ze...
- 3 Patrixo: Rodicovstvo je narocne. Musim sa naucit vsetkych clenov labkovej patroly po mene naspamat ...
- 4 Retromantak: www.youtube.com/watch?v=1T1...
- 5 Nahodnyokoloiduci1: Odkedy tu nechodi Brano, pocet prispevkov klesol o polovicku... o dost...
- 6 Y4nn4: youtu.be/Zxw0q5Rk9hc...
- 7 Chumaj: www.youtube.com/watch?v=5FK... Pan Milan Mazurek vyborne ako vzdy!
- 8 Chumaj: To co sa deje panovi Epsteinovi po jeho smrti je hnus najvacsieho kalibru! Lahko...
- 1 Br4nisl4v: Dobre rano, tototu este stale existuje? Ci pana, Ani len makcene si...
- 2 Retromaniak: Nejak sa mi nedarí - asi som pracovne vyhorel alebo som dokonalý terč, ...
- 3 Tulipanoo: najvacsia moja dnesna starost je, ako sa obliect tak, aby sa to...
- 4 Clarise: Nejak nerozumiem ze ked je chlap ožratý tak musí vypisovať svojej bývalej.a oznamovať ze...
- 5 Ketrang: www.youtube.com/watch?v=Pnv...
- 6 Patrixo: Rodicovstvo je narocne. Musim sa naucit vsetkych clenov labkovej patroly po mene naspamat ...
- 7 Retromantak: www.youtube.com/watch?v=1T1...
- 8 Nahodnyokoloiduci1: Odkedy tu nechodi Brano, pocet prispevkov klesol o polovicku... o dost...
- 9 Y4nn4: youtu.be/Zxw0q5Rk9hc...
- 10 Chumaj: www.youtube.com/watch?v=5FK... Pan Milan Mazurek vyborne ako vzdy!
- 1 Thunderstorm: dáva si niekto z vás suchý január alebo suchý február? ja som od 2....
- 2 Thunderstorm: Kolko dáte na dead hang?
- 3 Ketrang: Vysral som na tento rok až cez 150 ks semienok papriky rôznych odrôd, ...
- 4 Willbebetter: Za niektore joby nie je ani x-tisic eur enough. Sa obavam, ze taky...
- 5 Retromaniak: Ponukám na dnes niečo pekné, takúto rozkošnú maličkú mačičku ...
- 6 Retromaniak: Vysial som na tento rok až cez 150 ks semienok papriky rôznych odrôd, ...
- 7 Chumaj: vcera som si ppci zajebal na private so co, robi webky, aj...
- 8 Ladydoga: Som bola v sprche teraz v noci a z ničoho nič sa mi sám...
- 9 Br4nisl4v: Dobre rano, tototu este stale existuje? Ci pana, Ani len makcene si...
- 10 Retromaniak: Nejak sa mi nedarí - asi som pracovne vyhorel alebo som dokonalý terč, ...