vsetko je tam dodrbkane, same virusy v PC, vvsetko seka, poriadne si nemozem ani nic pozriet, stale pada chat, nema to tam zmysel a je to uplny zabijak volneho casu
Žiadne vírusy tam nie sú a keď ti vadia hentie hovädiny, tak tam nechoď. Skôr by som povedal že chceš niekomu vymazať účet, pretože normálny človek by si tie dva týždne počkal.
A niekde som čítal že Facebook náhodne vybral pár mil. užívateľov ktorí si mohli ihneď vymazať účet, alebo proste v jednom období to tak bolo, no nie každému to ale ide.
@petruskask ucet na fb sa zrusit neda, mozes si ho tak deaktivovat, tzn. vsetkym ludom zmiznes z friend listu ale ked sa niekedy znova prihlasis zase sa im tam objavis ... a ziadne vyrusi tam niesu, nic sa tam neseka -> davaj si pozor na co klikas jedine ten chat pada a blbne, ale chat nieje hlavna featura facebooku
Mne na to niekto poslal link...a potom sa možeš jedine zaregistrovať znova...a do dvoch týždňov si to možeš ešte rozmyslieť a až potom zmizneš...skorej sa to nedá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
tak ty teda musíš byť veeeeľmi vyťažený človek...
a co sa stalo ze koncis s fb..?
hm ja som tiez chcel skoncit s fb ..ale som zavisly.. tak a co bude robit s toolkym volnym casom..? zabijes ho na birdzi..?
@semhamforas bo ty si ho iba deaktivoval, rusi sa ucet, cez nejaky help a tam sa k tomu dostat ale 14 dni trva pokym ho zmazu
Žiadne vírusy tam nie sú a keď ti vadia hentie hovädiny, tak tam nechoď. Skôr by som povedal že chceš niekomu vymazať účet, pretože normálny človek by si tie dva týždne počkal.
A niekde som čítal že Facebook náhodne vybral pár mil. užívateľov ktorí si mohli ihneď vymazať účet, alebo proste v jednom období to tak bolo, no nie každému to ale ide.
Mne na to niekto poslal link...a potom sa možeš jedine zaregistrovať znova...a do dvoch týždňov si to možeš ešte rozmyslieť a až potom zmizneš...skorej sa to nedá...
JA SOM UZ RAZ MAL ZRUSENY ALE POTOM SOM ZISTIL ZE POTREBUJEM INFORAMCIE OHLADOM SKOLY TAK SOM SA ZNOVA REGOL