Ahojte, teraz maturujem a zvažujem čo a ako. Konkrétne rozmýšlam nad pedasom v Žiline a fakultou riadenia a informatiky v ZA. Poprípade som rozmýšlala aj nad UMB v BB. Viete poradiť, máte skúsenosti?
na FRI jedine ten manažment, informatiku a pc inžinierstvo by si asi nechcela, a za ďalšie na FRI je vraj ľahšia matematika oproti pedasu, kde je vraj veľa goniometrie či čoho
A tie príjmačky niesu ťažke pokiaľ sa tam neprídeš len podpísať a máš prepočítaných pár príkladov, pozri si scio testy - matematiku
ja som z PEDASU (zasielateľstvo a logistika) ono ak sa rozhoduješ medzi FRI a PEDASOM tak nad tým dobre porozmýšľaj lebo FRIčka je o dosť náročnejšia a je tam väčšie sito ako na PEDASE, síce sme mali aj my dosť náročnú matiku ale už ju neučia tí čo ju učili a sú tam noví, tí sú trošku miernejší ale záleží na tom čo chceš študovať konkrétnejšie,,, ak by to mal byť manažment tak to by nemalo byť až také hrozné na FRI....
ak by som išla na FRI tak určite manažment, len sa bojím aby som nedopadla tak, že budem musieť utekať z FRI na Pedas, počula som, že dosť veľa ľudí tak dopadlo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A tie príjmačky niesu ťažke pokiaľ sa tam neprídeš len podpísať a máš prepočítaných pár príkladov, pozri si scio testy - matematiku
určite FRI manažment