Ahojte,mam otazku.
Ak si v AISE možem vybrať z cca 10 intrakov tak ak si vyberiem napriklad ŠD Ekonoma tak ho aj dostanem?či mi to môžu zamietnuť?A ak zamietnu tak si vyberam zase alebo oni mi potom automaticky pridelia nejaký?
Vďaka
ty si vybereš, ale nemusíš ho dostať, konečne slovo maju oni prvákom väčšinou dávajú Hroboňovu alebo Vlčie hrdlo (pokial nie si zahraničný Študent, alebo sirota alebo nespĺňať podmienky pre zisk bodov naviac) osobne po roku strávenom na hroboňovej by som odporúčala najviac asi Ekonóm, ani HOPA (Prokopa Veľkého) nie je zlá, zrekonštruovaná, len je trošku drahšia a odveci (cca 25. min do školy, a ked priamy spo z intraku do školy je, ale su to 2 busy na dva intraky takže pokial nestopuješ na zastavke 15 min pred odchodom určite si nesadneš
ekonom prvakom nedavaju vobec, jedine mozno na odvolania a aj to pochybujem s najvacsou pravdepodobnostou dostanes vlcie alebo dopu ubytko sa prideluje podla akehosi poradia a asi aj znamosti, cize intrak ktory chces si vydupat velmi nemozes...ale v oktobri ak najdes niekoho na vymenu z intraku. ktory chces, mozes sa prestahovat
Aj Dolnozemska je bez šance? A ktorým intrakom sa určite vyhnúť?Nechcem si zadávať intrak ktorý je bez šance (250 bodov za prijmačky a 70 za vzdialenosť) tak aspoň z tych horšich si dať najlepši.
kosmalt je v ke... dolnozemsku tiež nezvyknu dostavat prvaci, skusila by som asi starohajsku...ja som bola na vlčom tento rok, dali tam debilov a bola to katastrofa, predtým zas na dope, tam bola katastrofa v tom, že tam nemáš chladničku, a sprchy + wc su spoločné na chodbe. zvyšné intráky sú bunky
no ak mam byť uprimna je jedno aky intrak si zvolíš lebo ak dostaneŠ tak máš na 99% dopu alebo vlčie ... da si uprimne to, čo by si chcela aj ked tam skoro šanca nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Aj Dolnozemska je bez šance? A ktorým intrakom sa určite vyhnúť?Nechcem si zadávať intrak ktorý je bez šance (250 bodov za prijmačky a 70 za vzdialenosť) tak aspoň z tych horšich si dať najlepši.
Dolnozemska
Starohajska 4 a 8
Prekopa Veľkeho
Hroboňova
Vlčie Hrdlo
Kosmalt