Chcem sa vas spytat aky mate nazor na aplikovanu informatiku UMB v BB, najlepsie ak odpise niekto kto tam studuje, zaujima ma, ci to je narocne, ci robia velke sito, aky maju profesori pristup, ci sa da lahko uplatnit z tejto skoly, popripade ine skusenos
fri ti mozem len odporucit, az na par predmetov je to tu dobre, pristup profakov je ovela lepsi ako v BA. skola je solidne vybavena,od buduceho roka budu prvaci zrejme dostavat pridelenych dobrovolnikov z vyssich rocnikov, aby im skolu ukazali, pomahali zo zakladnymi informaciami atd, taaakze mozno ti budem aj ja pomahat
kazdopadne ake je to na umb netusim, ale unizu mozem odporucit
hej ? tak to sa mi paci s tymi dobrovolnikmi no pocula som ze matalyza tam neni celkom najlahsia a par dalsich predmetov...na BA som teda nepocula ani jedno pekne slovo takze nad tym ani nerozmyslam ja chcem urcite FRI len aj dufam, ze sa tam dostanem
BA je dobrá škola náhodou, akurát ťažká, údajne ťažšia než by musea byť ale nvm, chodí tam kamarát ja nie. Každopádne bývalý spolužiak chodí na FRIZU a páči sa mu a vyzerá to že ho tam aj niečo naučili , na tvojom mieste o UMBčke nerozmýšlam vôbec, to už radšej Brno bud Muni alebo VUT ak chces dobru informu.
Ale ako sito vraj nemajú bohvieaké, ja som sa informoval, tiež som and tým rozmýšlal a písal som si s chalanom čo tam chodí a je mu sa páčilo, profesori vraj v pohode a náročnosť vraj primeraná.
Vieš čo UMB konkretne tento odbor info, je fajn...je to pohodka....ale mam pocit že sa bavíme v tomto prípade o forme učitelského/neučitelskeho študijneho programu na prirodvedeckej fakulte, to znamena nečakaj žiadne zazraky, cele semestre nebudeš nič poriadne robiť čo sa týka školy.....a titul budeš mať Mgr....nasledne, je to take aj s tým uplatnenim....
Ja som v Brne, ako o mojome gu mlžem hovoriť len v minulom čase ale ak sa človek naozaj naozaj poctivo učí a pripravuje a nie ako ja dva dni rped písomkou tak sa to dá relatívne bez stresu
Z UMB by som ti vedel možno zohnať skriptá nejaké ak by si chcela ? Ak by boli v el podobe teda, si to prezriet o čom to je
no je to neucitelsky program na prirodovedeckej fakulte...no to zas tam by som si urobila iba bakalara ked uz a potom by som daco dalej riesila snad na inej univerzite...aj mne to pride take cudne, taka informatika asi ze aby sa nepovedalo podla mna, ale chcem informatiku, ale nechcem si vybrat zrovna najtazsiu, nad BA a Brnom ani neuvazujem, Kosice tiez urcite nie, FRI chcem ale ak by som sa tam nestastnou nahodou nedostala chcem mat nejaku zalohu...
@thelenuska182 Tuke vraj nie ej až taký hardcore, ale friza je lepšia určite, ale ináč ak chceš ako záohu tak ja som mal mendelku brno informa.
Je to z tých lahších inforiem an ktore nie je až taký rpoblem sa dostat, ale je to fajn škola, s fajn učiteľmi vraj, len ta informa tam je ešte len rok či dva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
kazdopadne ake je to na umb netusim, ale unizu mozem odporucit
Ale ako sito vraj nemajú bohvieaké, ja som sa informoval, tiež som and tým rozmýšlal a písal som si s chalanom čo tam chodí a je mu sa páčilo, profesori vraj v pohode a náročnosť vraj primeraná.
Ja som v Brne, ako o mojome gu mlžem hovoriť len v minulom čase ale ak sa človek naozaj naozaj poctivo učí a pripravuje a nie ako ja dva dni rped písomkou tak sa to dá relatívne bez stresu
Z UMB by som ti vedel možno zohnať skriptá nejaké ak by si chcela ? Ak by boli v el podobe teda, si to prezriet o čom to je
Je to z tých lahších inforiem an ktore nie je až taký rpoblem sa dostat, ale je to fajn škola, s fajn učiteľmi vraj, len ta informa tam je ešte len rok či dva