Chodí niekto z Vás na tieto školy? Chcela som len vedieť, či sa tam fakt dostanú len úplní perfekcionisti, alebo aj obyčajní ľudia, ktorých kreslenie napĺňa, ale nemajú všetky druhy umenia tip top zvládnuté..A ak tam niekto z Vás študuje, či sa to tam dá
na všvu? Najlepšie po známosti, na druhý krát alebo si fakt vycibrený umelec... nič iné ti nezostáva, ale väčšinou to je po tých známostiach a aj tak podľa mňa tá škola sa len prsí aká je dobrá a káko bélo z toho
teda, nechcela som prepojiť to, že sa tam dostane aj "obyčajný človek" a to, že ide fakulta dolu vodou. tá proste ide do riti a je v riti a FaVU už dáááávno nie je, čo bolo, len bandou retardov, čo všetky svoje nezmysly obhája tým, že to je "umenie" a MgA. tam získajú ľudia, ktorých tvorivá činnosť, koncept a znalosti nepresahujú ľudí zo ZUŠky. a to si nerobím prdel.
(a nehovorím to ako človek, čo nerozumie súčasnému umeniu. hovorím to ako človek, čo mu rozumie trošku viac)
@grietusha neber ma doslovne ....áno na kresbu/grafiku..no na jednej strane som čakala, že tam budú samí "makači" keď už je to vysoká, ale na druhej strane aj keď ide škola dolu vodou ´môžem makať na sebe aj sama a keď tam bude aspoň pár dobrých učiteľov...je to hlavne aj o tom, že nechcem strácať čas na inej vysokej..
@bublinax grafika je asi najzaujímavejší ateliér posledne na FaVU. okrem toho, že ľudia, ktorí tam sú, väčšinou fakt makajú, tak sa tam chystajú zaujímavé zmeny, ktoré by boli fajn, ak by prešli.
študujem na všvu, dá sa tam dostať len treba riadne zamakať a mať teda aj trocha talent. som druháčka a zatial som najspokojnejšia.) dostať sa tam môže ktokolvek, len hovorím. treba pre to niečo spraviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
(a nehovorím to ako človek, čo nerozumie súčasnému umeniu. hovorím to ako človek, čo mu rozumie trošku viac)