Ahojte, potrebujem poradiť s výberom školy. Prijatý som na obe ale neviem sa rozhodnúť, ktorá bude pre mňa tá pravá. Chcel by som sa stať programátorom, čoho presne, to ešte neviem. Bol som na DOD na oboch školách. Dovtedy som bol viacmenej rozhodnutý o V
Brat chodi na informatiku na VUT, teraz koncil 2. rocnik a je strasne spokojny brno je super, VUT ma aj internaty dobre, ja by som na tvojom mieste isla urcite tam
brat vyštudoval FIIT, ale na tú choď ak si pripravený programovať vkuse a sú aj menšie šance, na konci málokto prejde, ale ak máš na to tak v pohode si myslím a so zamestnaním nie je vôbec problém ale tú druhú nepoznám dáko čiže neviem porovnať
ak o VUT pochybujes len pre to ze sa bojis ze tam budes malo programovat tak je to blbost
Ja sice chodim na FI MUNI ale poznam kopec ludi z VUT a pokial viem programuju nonstop, to sa neboj
a inak by som brala VUT uz len preto ze je v Brne. A ja na to mesto proste nedam dopustit a okrem toho v medzinarodnych rebrickoch je ta skola tiez vyssie. Takze proste isto VUT.
Ale vela stastia, nie je to lahka skola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ja sice chodim na FI MUNI ale poznam kopec ludi z VUT a pokial viem programuju nonstop, to sa neboj
a inak by som brala VUT uz len preto ze je v Brne. A ja na to mesto proste nedam dopustit a okrem toho v medzinarodnych rebrickoch je ta skola tiez vyssie. Takze proste isto VUT.
Ale vela stastia, nie je to lahka skola