Rada by som ziskala par informacii o studiu zubariny. Ak mate niekto skusenosti s tymto typom skoly dufam, ze sa podelite o info. Ktora je najlepsia Ba, Ke, Brno? Ako je to s prijmacimi skuskami, su nejake okruhy alebo modelove otazky? Kolko je planovany
moja,uz len do BA je makacka sa dostat.poviem ti to takto. pomer prihlasenych a prijatých je 10:1. cize hlasilo sa min. rok cez 400,a brali 45.lenze oni musia 25 este vyhodit,lebo skola moze len 2O vziat.aspon v ba to tak je
taaak pokial ja viem taak zubarina sa studuje lahsie ako vseobecne ale je zase tazsie sa tam dostat... napr. do KE mi tohto roku chybalo 10 b z 800 co nie je zas az tak vela a do Brna 5 b zo 120 co je uz trosku viacej ale aj tak... som rada ze som sa dostala na vseobecne lebo to bol moj sen cize ani odvolanie som nepodala...
a tie infa su na strankach fakult lebo na kazdej je to inac... ako fakt ak sa chces dostat na zubarinu zacala by som uz makat... chodit na pripravne kurzy (odporucam sukromne) a neurobila blbost ze dam si prihlasku len na zubarinu a na vseobecne nie lebo stale je moznost prestupit a pod... Drž sa
čo viem, tak všade treba porobiť najprv prijímačky a potom keď tak uznajú nejaké predmety, ale aj tak sú v tom rozdiely už od 1. ročníka, čiže nemyslím, že to ide.
no ja sa tesim na zuby do Olomouca... ziadne "testovnice" neexistuju, iba akurat nejake zbierky otazok, z ktorych sa nejakych par mozu ocitnut v teste ale inak sa treba spoliehat na vlastne vedomosti
o tom prestupe pochybujem...aka to je skola? vsak uz len sylaby maju na vseobku a zubnom rozdielne...neviem ako by to mohli uznat, to tazko... jedina moznost je sa dostat cez prijimacky
brno, lebo sa tam studuje 5 rokov maju tam nove vybavenie a nove ucebne a vacsie kapacity, prakticky pracujes uz od prveho rocnika a s pacientami sa stretavas od druheho, BA je ich tam malo, 4 ucia 3, 5 ucia 4 a siestaci piatakov, maju starych profesorov, a studuju 6 rokov na ten isty titul, teda MDDr. a brno je krajsie mesto to je len subjektivny nazor no velkostou je porovnatelne s BA ale kedze to nieje hlavne mesto tak tam necitit tak velmi to malomestiactvo a povysenectvo hlavneho mesta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a tie infa su na strankach fakult lebo na kazdej je to inac... ako fakt ak sa chces dostat na zubarinu zacala by som uz makat... chodit na pripravne kurzy (odporucam sukromne) a neurobila blbost ze dam si prihlasku len na zubarinu a na vseobecne nie lebo stale je moznost prestupit a pod... Drž sa
prestúpiť? a to kde ? pochybujem.
čo viem, tak všade treba porobiť najprv prijímačky a potom keď tak uznajú nejaké predmety, ale aj tak sú v tom rozdiely už od 1. ročníka, čiže nemyslím, že to ide.
asi teda záleží od školy, viem, že u nás sa to nedá