čawte, som studentkou gymnazia, a momentalne som v tretom ročniku. vyberam si skoly a velmi ma zaujma vojesnke lekarstvo neviete nejako poradiť, kedže na slovensku sa to neda sutdovať? Niekto kto ma s tým skusenosti?
v hradci sa da. Ale neviem ci sa da aj ako neobcan CR. A musis sa tam zapisat, ze budes pracovat pre amradu nejakych 20 rokov. Myslim, ze uz pocas studia poberas plat.
moja spolužiačka keď si min rok hladala školu na to chcela ísť ale vraj bol problém lebo bola žena a tie to vraj nemohli študovať...teda nieviem bolo to pred rokom čo to spominala a týmto ,,forom" som si na to spomenula...ale malo by sa to aj na SR dať študovať, či?...neviem....
No podľa mňa to funguje tak, že najprv vyštuduješ medicínu a potom ak by si bola veeeeľmi dobrá, tak ťa zoberú k vojakom...ale myslím, že je to fyzicky oveľa náročnejšie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Asi tak skôr že lekár sa stane vojakom a je vojenským lekárom potom nie