Vidí človek, na koho wi-fi som napojená na aké stránky idem, aké heslá používam?
Takže, bola som na jednej neheslovanej wi-fi, no dotyčný to zistil a zablokoval si ju (zahesloval). Teraz by ma zaujímalo, či videl, na aké stránky som šla a pod akými heslami som sa prihlásila, prípadne či to je vidieť automaticky alebo treba "pátrať" po
@rainbow237depression ak má dobrú wifinu tak stránky ktoré navštevuješ môže vidieť ale nič viacej a taktiež vidí adresu tvojho počítača(resp wifi karty)
jednoznacne vidi no nato aby to "videl" musi sa do toho aspon trocha rozumiet... vsimol som si ze tu je mnoho takych expertov ako ja cize nebudem to tu viac rozpisovat... mas stastie ze si sa vobec na neho napojila...vacsina normalnych ludi so stipkou rozumu by si to nenechala nezaheslovane
jasne ... a aj facebook chat sa da lahko odpocuvat vlastne vidi vsetko co ide protokolom http akeby niekto pocuval v mojej sieti traffic nema problem vidiet co sem pisem a do akej temy pisem
Ach jaj, na nekryptovanej wifine zisti clovek vsetko co len chces. Pokial sa primarne nepouziva HTTPS tak aj hesla. Ale ani to nie je zarukou.. odchytit len raz sifrovane data je lahoda.. kolko hesiel a uctov cudzich ludi som uz takto zablokoval..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ak by chcel vidiet na akych strankach si bola a ake hesla si pouzila tak by tam musel mat nejake programiky o ktorych bezny clovek nema ani paru
stránky vidí
heslá posielané v nešifrovanej podobe vidí
šifrované heslá vidí ako šifrované, môže sa mu podariť prekúsnuť sa cez to
ale ak by šiel po heslách, nechal by to nezaheslované (pripojenie) aby ich získal viac, nemyslíš?
A môžem sa spýtať, čo z toho máš?