raz som sa rozpraval s jednym dievčaťom čo chodí na tú veterinu, a vravela, že tolko učenia čo tam je, tak to si nevedela predstaviť ani v tom najhoršom sne, chúďatko, je tam toho dosť
@mickeymouse010 to teda ano, a to keby videla tu tvár s akou hrôzou mi to vravela No myslím, že ak si pôjde pevne za svojim snom, tak preskáče aj hory doly
@pappkin A teraz si to už,myslím si,že úplne dorazil.Bravo Demotivácia ti teda ide
Máš pravdu a to si myslím aj ja,lebo veci ako veterina,medicína etc. sú dosť ťažké,tam musí mať človek veľké odhodlanie (okrem iného) to študovať...aby vydržal až dokonca..
@kikusskika chodim na tu skolu, aj ked nie rovno na veterinu, ale celkovo ten system a pristup je niekedy dost zly,.. velke naroky, a hlavne vetoši maju haldy biflovania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Máš pravdu a to si myslím aj ja,lebo veci ako veterina,medicína etc. sú dosť ťažké,tam musí mať človek veľké odhodlanie (okrem iného) to študovať...aby vydržal až dokonca..