No tak je jasne ze som fake,lebo ze tento problem sa aj hanbim.
Takze, ked idem na malu potrebu-cikat,tak to proste zo seba neviem dostat von,ked niekto stoji zamnou,vedla mna,ci tam niekto je.A toto mi robi problem,ze nemozem cikat do pisoarov,a ani
ja tiez nechodim do pisoarov ked tam je dakto sak nebudu ma ocumovat ne ? a nepotrebujem mat niaky klacek vedla mna alebo by mi este nohu ocural to ne proste intimita
na to si bud zvyknes pri niektorich ludoch alebo ne alebo vobec normalna vec... mal som spoluziaka na ZS ktori sa v skole nedokazal nic utekal vzdy domov a ucitelka to nechapala... ale proste.. stava sa
No ja som to tiez dlho riesil a prisiel som na to ze zakladny problem je ten pocit ze mi niekto cumi na cicinu a vtedy je to tazko vytlacit, ale aby som tomu predisiel tak som prisiel na to ze treba uz tlacit vopred .. Proste aby ked uz som pri tom hajzli tak iba vytiahnem vtaka a rovno to ide.. Vtedy je jedno ci tam je jeden clovek alebo desat lebo ked to uz tece tak je to v pohode.
no ja sa na stastie uz do takych situaciach nedostavam takze neriesim inak myslim ze by som tiez mohol mat taky problem teda maval som.. a neviem ako by som to vyriesil..
Mnoho ľudí má podobné problémy. Dostaneš sa do istého typu stresu, ktorý vyvolá obrannú reakciu proti samovoľnému močeniu. Je to to isté, ako keď sa človek poští od strachu, len u teba to nieje strach ale problém v mysli. Brániš sa niečomu, čo neexistuje. Resp. umelo vyvoláš obrannú reakciu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
na to si bud zvyknes pri niektorich ludoch alebo ne alebo vobec normalna vec... mal som spoluziaka na ZS ktori sa v skole nedokazal nic utekal vzdy domov a ucitelka to nechapala... ale proste.. stava sa
Proste som už naučený ako pes že to môžem robiť len do záchoda a nikde inde tak ani mozog mi to nedovolí nejako
a co ked cumia