cawte chcem sa vas opytat ci je podla vas u 14 rocneho chalana 17CM penis velky? a hrubka 4 cm neprehanam a este do ktoreho veku penis rastie napiste aj baby svoj nazor diik
ale ak máš nejaké zážitky chlapče. zdôver sa. odtoho tu som
a na 14 ročneho velky? hmm... ani nie. maš ho malý, žiadna baba ta nebude chcet- toto chceš počuť? či chceš si zdvihnut sebavedomie ze ti niekto napise ze tyjo jaky vtááák?
@Driver846 takto robil som si o tomto záznamy ale aj tak je to u každého inak počul som že rastie do 20r. Mne sa ale od 16 už nezväčšil ani o mm. Na 14 celkom dosť. Ja sám mam cca takto a radšej by som mal o 1-2 cm menej ale z tým nič nespravíš. Takže je zbytočne to riešiť.
prilis velky a prilis maly (prilis tenky a prilis hruby) robi viac problemov ako uzitku. Dokedy rastie si najdes na internete, anketa ohladom velkosti tu uz kdesi bola... Je lepsie mat priemerny nastroj, nadpriemerny ti nepomoze mat viac sexu alebo lepsiu partnerku... A dobra partnerka akceptuje aj podpriemerny...
Bratku nežeby si sa spytal niečo čo potrebuješ do života ale sa tu pytas take hovadiny ci je velky abo maly to je jedno nemame ho vsetci rovnakych. Vies co bude hlavne aby ti stal vtedy kedy treba a nie aky je dlhy asi tak tak maj sa pekne a venuj sa skole ibaze chces byt doktor tak potom napis o tom svojom knihu aby sa iny nepytali ako ty ale aby si to vedeli nastudovat servus
Ja tu zasnem nad niektorymi prispevkami.Ved ludia ked sa chlapec nieco slusne pyta a je zvedavy lebo este ani nevie na co to ma a vy si tu robite z neho kozy ze vam neni hamba.
A Driver846 mas ho akrat ale jedno si zapamataj nieje dolezite aky je velky hruby ale aky je sikovny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a na 14 ročneho velky? hmm... ani nie. maš ho malý, žiadna baba ta nebude chcet- toto chceš počuť? či chceš si zdvihnut sebavedomie ze ti niekto napise ze tyjo jaky vtááák?
No chlapče, nie je to na Rosenberga, je to vcelku normál
» andropenis.ekokvalit.com/...
chlapec mal asi sen a napisal ho sem a siel zas spat lebo ma 14 a prihlaseny tu bol len na tuto diskusiu takze pravdepodobne bol aj namesacny
Ozaj: mas ho dost velky na 14 rocneho ... A mozno sa ti to len zda a ty ho merias uz z riti .
A Driver846 mas ho akrat ale jedno si zapamataj nieje dolezite aky je velky hruby ale aky je sikovny