Ahojte, nechodi z vas niekto na EF UMB a nemal nahodou predmet uvod do studia na vysokej skole? Ja si naozaj neviem predstavit tu skusku? Vedel by mi niekto poradit?
za prve, toto ries na facebooku(verim, ze nieco take mas), je tam zopar skupin na ef umb
za druhe, hento je najlahsi predmet na celej vysokej skole aky mozes mat ja som asi jedina, ktora dostala od toho ucitela Fx(na sociologii), aj to bol na mna nasraty inak je to uplne..onicom
ak to stale uci Kika, tak je to presne o tom o com hovori nazov predmetu, teda to asi nemoze byt nic tazke...
ak je clovek aspon trosku inteligentny,tak sa na to fakt nemusi ucit, lebo po pol roku na VS zhruba pochopi/zisti veci, ktore sa tam ucia, aj sam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
za prve, toto ries na facebooku(verim, ze nieco take mas), je tam zopar skupin na ef umb
za druhe, hento je najlahsi predmet na celej vysokej skole aky mozes mat ja som asi jedina, ktora dostala od toho ucitela Fx(na sociologii), aj to bol na mna nasraty inak je to uplne..onicom
ak je clovek aspon trosku inteligentny,tak sa na to fakt nemusi ucit, lebo po pol roku na VS zhruba pochopi/zisti veci, ktore sa tam ucia, aj sam...