Ahojte chcem sa opytat ci je tu niekto kto bol na prijimackach na psychologiu UPJS tak ci si nepamata nahodou nejake otazky... alebo niekto kto sa chysta z coho vsetkeho sa uci ?
ja som bola...primacky boli strasne lahke. ..anglina bola strasne lahka ... tu by som napisala hadam aj zo zs a biola nebola tiez tazka
a stacilo sa ucit z tej knihy co je uvedena povinnu literaturu je to asi 50 stran a otazky boli len z toho..akurat sa to tazko zhanalo... ani som nematurovala z bioly..ak niekto z nej maturoval nemal by mat absolutne ziadny problem...
@1nezavislebongo A nepamätáš sa na typy otázok? boli formou písomky alebo testu? (písanie viet, resp. nejakého vlastného textu, alebo možnosti A,B,C..)
To bolo uplne ľahké, super bolo, že hned na druhý deň som sa dozvedela, že ma prijali. Asi 2 týždne som si len OPAKOVALA BIO z matury aj psycholu z matury. bio som si prešla viac dopodrobna ale to len z knihy čo nam dali na gymku. Anglinu som mala na B2 takže to pre mna nebol problém, ale gramatiku si určite treba pozrieť viac ak s tým ma niekto problemy. inač to neni ťažké len si treba sadnúť, poučiť sa a ísť na prijímačky s tým, že ťa nič nemôže prekvapiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a na prijimackach je brutalna biologia,
a stacilo sa ucit z tej knihy co je uvedena povinnu literaturu je to asi 50 stran a otazky boli len z toho..akurat sa to tazko zhanalo... ani som nematurovala z bioly..ak niekto z nej maturoval nemal by mat absolutne ziadny problem...