Ahojte Je tu niekto, kto študuje na tejto fakulte?? Váham medzi odbormi biomedicínska fyzika a matematika.. a nechcem sa rozhodnúť zle, len nepoznám nikoho, kto tam študuje..
- je tá biomedicínska fyzika dobrý odbor, alebo len tak dobre znejúci ( na o
Co sa matematiky tyka: je velky krok medzi stredoskolskou a VS matikou - zrazu nestaci poznat metody, treba rozumiet dokazom a preco tie veci funguju. Niekomu sa to zapaci, inym to vobec nesadne. Ja prave koncim bakalara (aj ked nie na FMFI, ale poznam tam ludi) a overall sa mi to pacilo, hoci obcas to uz bolo prilis ale teda ucit som sa musela, urcite to nie je lahka skola
ja studujem manazersku matematiku a tiez som doma nikdy neratala predtym, ale pokial ti nejde o Acka a si schopna si nieco vyratat pred pisomkou tak v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Co sa matematiky tyka: je velky krok medzi stredoskolskou a VS matikou - zrazu nestaci poznat metody, treba rozumiet dokazom a preco tie veci funguju. Niekomu sa to zapaci, inym to vobec nesadne. Ja prave koncim bakalara (aj ked nie na FMFI, ale poznam tam ludi) a overall sa mi to pacilo, hoci obcas to uz bolo prilis ale teda ucit som sa musela, urcite to nie je lahka skola