Sama som si vedomá návštevy Úradu práce po skončení VŠ, ale ak nemám hlavu na technické smery a sú mi doslova proti srsti, iné mi nezostáva. Motyka možno vystrelí. Okrem toho aj tak plánujem odísť po roku-dvoch do zahraničia (London, Brighton etc.) ale nateraz sa potrebujem dostať niekam sem. Preto chcem vedieť, ako to funguje atď..
Ahoj, ja som práve doštudovala bakalára v odbore prekladateľstvo a tlmočníctvo - anglický jazyk a švédsky jazyk, čo sa týka anglistiky - trošku sklamaná prístupom niektorých učiteľov, ak sa tam dostaneš daj si pozor na vedúcu katedry a na novozélanďana Barrera. Jediní učitelia ktorí z anglistiky stoja za to a niečo naučia sú: Ambrus, Bázlik, Lacko, doktorandka Xenia Liashuk, Borošová, Lonek, Keníž, Pál a doktorand Hubner. Ak pôjdeš na kombináciu s ruštinou tak na tú som počula len samé chvály od kamarátov-kolegovcov z prekladateľstva. Držím palce!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov