Neviete či sa berie do úvahy aj koncoročné vysvedčenie z 1. ročníka ? Na nete píšu že len 2. a 3. ročník sa bodovo hodnotí ale píšu že musím poslať koncoročné vysvedčenie aj z prvého a to mám veľmi zlé, môže mi 1. ročník ovplivniť prijatie na PF ? A sú ťa
Ja som si tohto roku posielala prihlášku ...môžeš tam poslať len elektronickú a keď ju vyplníš tak ti nejako čudne ostanú zapísané len známky z predmetov z ktorých maturuješ neviem ako príjmačky...dám ti potom vedieť ..ale nemám telesnú
@mia246 Ahoj, a čo si si dala ak smiem vedieť? Aj ja som si podala, angličtinu dejepis, ale dufam ze pocet uchadzacov bude menši, čo by znamenalo prijatie bez skusok
No ja uvažujem nad kombináciou TV a DEJ alebo TV a INF poprípade ešte AJ, @mia246 ja som teraz 2. na gymnáziu tak by sa mi zišlo ešte vedeť že či sa do uvahy berie priemer len z tých premdetov ktore potrebujem na UKF alebo zo všetkých z 2. a 3. ročníka, budem rád ak mi dáš potom vedieť. A ak je počet uchádzačov menší ako maximálny počet prijatých tak su prijatý všeci, či ako to je ?
no ja tam chodím na pedagogickú, na Predškolskú a elementárnu pedagogiku.. a už si nepamätám, aké nám brali známky, ale myslím že koncoročné len.. a na prijímačky som sa rozhodla ísť asi deň predtým, nič som sa neučila a som tam už tretí rok
@ciernaruzicka a nevieš náhodou, že či tento rok alebo po iné roky zobrali všetkých uchádzačov čo sa hlásili na pedagogiku alebo...resp. že či je pedagogika veľmi žiadaná na tej škole, že či odbori praskaju vo švíkoch že maju veľa študentov alebo či majú nedostatok ? Nevieš či mi môže ovplivniť koncoročné vysvedčenie z 1. ročníka to či ma tam zoberú, keď na internete píšu že 50 bodov za maturitu, 20 bodov za koncoročné vysvedčenie z 2. a 3. ročníka a 20 bodov úspechy na strendej škole. Ale píšu na stránke fakulty aj že musím zaslať aj 1. ročník koncoročné. Ale @mia246 hovorila že jej prihláška brala len maturitné predmety tak ako to vlasne je ?
ja som tiez vypisovala vsetky znamky, koncorocne aj 1. az 3.rocnik dala som si UKF , no nie Pedagogicku....ale Filozoficku - anglinu & slovinu prekladatelstvo snad tam tiez sa malo bude hlasit DDDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov