zaujimalo by ma ci niekto nevie, podla coho prijimaju na prirodovedecku do Nitry????ked ma clovek celkom slusny priemer a oni nemjau dostatok meista ...to maju vsetci ciste jednotky ci ako???
daj si odvolanie a pockaj si do augusta... neviem sice na aku katedru ides, ale u nas brali dodatocne navyse este 40 ludi + zobrali ludi za ten prijaty zvysok, ktory si to rozmyslel a isiel inde.. oficialne nas malo byt len 40, v skutocnosti nas bolo nieco cez 80
@spomienky7 a z tohto si usudil, ze tu skolu mam ako poistku??? toto vie kazdy debilek, kolko sa kam hlasi a kolko zoberu...ale ja sa pytam,podla coho beru...pretoze ak jej raz napisane,ze beru podla priemeru, tak ako je mozne, ze sa tam dostanu horsi??! o to mi ide..
ano,preto,lebo tie skoly ked si vsimnu,ze ich skolu mas napr. na 3tom mieste,a mas priemer napr.1,01 a iny ju maju na 1.mieste,a priemer mas 2,00,hadaj koho skor vezmu na taketo ,menej vychytene skoly?"
minulý rok UKF história, počet prihlášiek 207, počet prijatých 207, na zápis sa dostavilo 120 ľudí,... toto priali namiesto pôvodných 40. Krása, naozaj... A mňa tento rok nepríjmu s 1,3 priemerom. Alebo sa tam hlásilo 207 ľudí s lepším priemerom?
tak,aby mala skola viac penazi,via cstudentov prijme,a potom tych 5Ovyhodi...alebo sama odide,ked ichtoavit nebude.aspon si myslim.to su statistiky nwm ci nie z min.roku...@13
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
aj statistika prijatia. ano,som mudry Dtak mam dobry prehlad disappointed:lol)
?
» www.uips.sk/sub/uips.sk/ima...