Ahoj, chcem sa spýtať, či tu je niekto, kto študuje Nemecký jazyk v odbornej komunikácii na UCM. Tento týždeň mňa prijali na univerzitu a tak by som privítala nejaké info Ďakujem.
Práveže neviem či chcem ísť na UCM, práve preto hľadám niekoho, kto tam študuje. Podala som si ešte na UK do BA a do Nitry, tak neviem, neviem.. Ale tu sa mi celkom páči tento odbor.
Študovať jazyk - ešte k tomu nemčinu a ešte k tomu v odbornej komunikácii - super vec, ale či na UCM? Prepáč, som z TT a je to najhoršia škola pod slnkom si myslím. Možno tento odbor nie, nechcem nikomu ukrivdiť (peace). Ale neskúšala si v BA? Alebo Nitra je tuším fajn.
@sugy1 no netvrdím že je tam zle, ale závisí to aj od toho že akého učiteľa človek vychytá...moja skupina napr. akurát vychytala nesprávneho...len polovicu skupiny chce vyhodiť zo školy...
@leenuskaa no nemčina v odb. komunikácii neviem je na tom, moja spolubývajúca chodí na anglinu v odb. komunikácii ale tá je dosť že nespokojná...dosť veľa záleží aj od učiteľov...ak sa chceš fľákať tak UCM odporúčam
Aha, ďakujem. Len nemčina v odbornej komunikácii je len v TT v BA a n Nitre je potom len učiteľstvo nemeckého jazyka a literatúra a tá literatúra sa mi tam moc nepáči No tak tých učiteľov to asi závisí všade.
ahojky akurat sa hlasim sice do Blavy na UK na nemecky jazyk a liter. a mam strasnu dilemu malo by to byt podobne tak plead nemohol by mi niekto na mail kote351@azet.sk poslat dajake info napr.rozvrhy alebo predmety alebo nejake ukazky proste len aby som sa konecne vedela rozhodnut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@leenuskaa no nemčina v odb. komunikácii neviem je na tom, moja spolubývajúca chodí na anglinu v odb. komunikácii ale tá je dosť že nespokojná...dosť veľa záleží aj od učiteľov...ak sa chceš fľákať tak UCM odporúčam
hawaitypek: a on chodil na nemčinu?
Danke sehr