no offense, ale UCM .. ak nie si šikovný, ale chceš mať VŠ a titul, tak je to tá lepšia voľba ako ho získať .. určite ťa vezmú... ale ak chceš lepšiu školu, tak v tom prípade UCM určite nie.. ja som tam síce nechodila, nechodím ešte na žiadnu VŠ, tak nemám čo hovoriť... ale stačila mi tá vzorka ľudí, ktorá tam chodí .. občas nás na gympel prídu učiť budúci ,,pedagógovia'' lol.. a občas je to, čo ,,vedia'' celkom hanba...
a ani som nevedela, že sa tam dá študovať aj aplikovaná informatika
a nechcem nikoho posudzovať, určite na túto univerzitu chodia aj šikovní ľudia, a určite je to jedna z tých lepších slabších univerzít..ale proti gustu žiaden dišputát.
@nikichan tak hej , je to lepšia z tých slabších, že ak to niekto vyštuduje, nemusí sa až tak strašne hanbiť , a môže to (nie až tak hrdo) na verejnosti vysloviť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
a ani som nevedela, že sa tam dá študovať aj aplikovaná informatika
a nechcem nikoho posudzovať, určite na túto univerzitu chodia aj šikovní ľudia, a určite je to jedna z tých lepších slabších univerzít..ale proti gustu žiaden dišputát.
Má však niekto aj reálne skúsenosti zo štúdia na tejto fakulte UCM, alebo aspoň pozná niekoho, kto tam študuje?