Učiteľstvo na filozofickej vs. pedagogickej fakulte
ahojte. chcela by som sa vás spýtať aký je rozdiel medzi štúdiom učiteľstva angličtiny na filozofickej a pedagogickej fakulte. Konkrétne na UKF v Nitre, pretože ponúkajú štúdium učitelstva aj na fil. a ped. fakulte a neviem aký je medzi tým rozdiel, kde s
@katarina93 (ževraj) na pedagogickej je angličtina ľahšia ako na filozofickej fakulte .. čo som tak počula
ale nemyslím si, že je medzi tým nejaký strašný rozdiel, myslím už pri uplatňovaní v zamestnaní
@katarina93 mám taký pocit, že keď ideš na pedagogickú, tak môžeš učiť len prvý stupeň a mš, ale keď ideš na ff tak máš 2hý stupeň zš a stredné školy.....ako nie som si istá...ja len viem, že napr u nás to tak je, ale u nás na pf sa dajú študovať úplne iné odbory ako na ff
tiež ma to zaujíma... ja mám medzifakultné štúdium...jeden jazyk mám na FF a druhý na PF.... ale keď som čítala profil absolventa, z oboch budem môcť učiť aj na 2. stupni zš, aj na strednej...
Tiež by som povedala že na PF je to o niečo ľahšie. Ja študujem na FF, síce nie na UKF v Nitre, ale to je asi jedno. Môj odbor ani nie je na PF takže nemala som na výber, ale tí ostatní si môžu vybrať, no ja si myslím, ak chceš potom učiť na strednej, tak sa oplatí ísť na FF.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale nemyslím si, že je medzi tým nejaký strašný rozdiel, myslím už pri uplatňovaní v zamestnaní