mam "problemproblem"... paci sa mi jeden chlap asi ho lubim emm a uz som mu ta aj povedala cez nrtt a on....reagoval na to tak ze aj on...a bla bla bla ale ze to ma jeden hacik...jeho frajerka s ktorou o vztahu povedal ze uz sice z neho lasku neberie ale
fakt nechapem. Ty si mu povedala, ze hu lubis a aj on teba. On mal babu a hmm rozisiel sa s nou a nic ti nedal vediet. Ani sa s tebou nespojil. hmmm. Klko ma rokov? Daks sopliak alebo nie je vyspeli na vstah potom. Ja by som sa nevtieral asi. Ak by sa neozyval tak by som sa asi vykaslal na neho. vsak by som sa nackal kedy by sa ozval. Ty si mu svoje pocity dala na javo. Je cas aby ich dal aj on tebe. A vtierat by som sa uz nevtieral nikdy v zivote.
Ser na to a nevolaj mu nepis mu. Ak ta lubi on sa ozve. Ak nie tak nie. a potom budes mat cas na to aby si sa "odlubila". A budes to mat lahsie vsak kto by chcel "chumaja".
Nechapem toto uz fakt...vies co? nabehni mu rovno do bytu a tam sa mu vyzlec, to ta urcite neodmietne!...100% zaruka...(teda pokial nie si bezzuba, plechava, nemas cez 100 kg...)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
fakt nechapem. Ty si mu povedala, ze hu lubis a aj on teba. On mal babu a hmm rozisiel sa s nou a nic ti nedal vediet. Ani sa s tebou nespojil. hmmm. Klko ma rokov? Daks sopliak alebo nie je vyspeli na vstah potom. Ja by som sa nevtieral asi. Ak by sa neozyval tak by som sa asi vykaslal na neho. vsak by som sa nackal kedy by sa ozval. Ty si mu svoje pocity dala na javo. Je cas aby ich dal aj on tebe. A vtierat by som sa uz nevtieral nikdy v zivote.
Ser na to a nevolaj mu nepis mu. Ak ta lubi on sa ozve. Ak nie tak nie. a potom budes mat cas na to aby si sa "odlubila". A budes to mat lahsie vsak kto by chcel "chumaja".
r je blizko e
a tt vlastne iba t
cize nrrt je net
slecna bola najskor velmi rozrusena ked to pisala
Tommyhot - NRTT - to by sme cesto mohli komunikovat aj mi
NR - TT (NITRA - TRNAVA)
btw Majlos je moj