Zdravim potrebovala by som poradit,budem konci farmaciu, no chcela by som sa dat na studium mediciny. Dala by sa tato skola zvladnut aj pri detoch? Treba chodit na prednasky?Plus vsetko vsetko info co vas ohaldom tejto skoly napadne dakujem
wau, no ja o tom málo viem, ale rozhodne je to ťažké, teda to vieš aj ty ja len toľko som chcela, že ti držím palce, keď to ideš študovať aj pri deťoch ja by som si to netrúfla ani sama
na farmacii sa mi paci,len taha ma to aj velmi na medinu,a citim ze momentalne je moj mozog v stadiu ked sa dokaze vela ucit a vela si pamatat, tak si hovorim, preco nie....
tak to gratulujem no a neviem, či sa to dá pri deťoch... kamarát, čo tam chodí, zatiaľ zvláda, je šikovný...skončil prvák, skúšky má porobené...jasné, že sa musel veľa učiť...posielal mi nejaké veci, čo sa učil na písomku..vôbec som mu teda nezávidela...ale ja si myslím, že keď si zvládla farmáciu, zvládneš aj medicínu...a pravdepodobne vieš chémiu, to bude určite pre teba plus...ale pri deťoch teda fakt neviem, lebo o bábätko sa treba stále starať a ty budeš mať všelijaký rozvrh...ak by si ho ale mala komu dať...myslím mame, svokre..príp. opatrovateľka..potom by to hádam šlo...
Ano mne sa na farmacii paci,a ekbyze sa mam znova rozhodnut opat tam idem..je pravda ze to tam je velmi narocne ale ked sa chce vsetko sa da..no o rok uz koncim a rozmyslam co dalej...a kedze je vo mne stale tuzba po medicine,chcela by som ist aj tam..
Ak zvládaš farmáciu myslím si, že medicínu zvládneš Hlavne ak je to tak ako hovoríš, že sa dokážeš učiť a pamätať si to nemáš sa čoho báť určite do toho choď.. A čo sa týka detí, ak budeš mať manžela, ktorý ti bude pomáhať a finančné zabezpečnie tiež sa to dá zvládnuť, určite nebudeš prvá ani posledná
a mas bohateho nastavajuceho? lebo chystas sa na skolu ktoru budes studovat 6 ci kolko rokov a kedze uz jednu vystudovanu mat budes tak si to budes musiet zrejme platit...plus deti k tomu a pracovat zacnes az po studiu...neviem no zda sa mi to strasne financne narocne...viem ze na to si sa nepytala ale nedalo mi to...len ci si nad tym aj takto uvazovala...
tak uz som sa dostala k jadru problemu- napisala som ti Tsku k Tvojmu druhemu foru. ano poznám jednu co to vystudovala sama s dietatom. ak budes mat do toho manzela, kde bývat a bude Ti pomáhat, a kedze Ta to taha budes mat aj velku motiváciu, okrem toho farmácia bude pre Teba velky plus ,skus to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov