Prepac, ale nenasla som nikde vyjadrenie niekoho kto tam naozaj aj studuje, nehnevaj sa ale neviem co teba to trapi a tatto otazka evidentne neni smerovana k tebe.som na rubrike vysokych skol a myslim ze od toho sa takto tato tema aj nazyva, takze vdaka za rekaciu, maj sa
ked ti to tak vadi, tak naco to vobec otvaras a neignorujes to forum? A co ze sa pyta, tebe moze byt uplne jedno, kto a za kolko bude kde robit. Ta otazka znela, ci tam niekto studuje a ty si zacala pisat uplne nieco odveci.
Dufam, ze som na chybe teraz ja. Na otazku odpovedat neviem, nestudujem tam. Ale zaujma ma to, tak som to otvoril a ihned najdem nejaky nervoznu reakciu.
Capandova vyhadzuje najviac na Rimanovi, ale mne vyhovovala viac ako trulo Nemec, ktory na teba vybafne hocake odveci otazky a je divny... podla niektorych sexi... Katedra teorie prava- najhorsia katedra na skole, prec s nou na cele s debilitou Cuperom... Pravne dejiny Slovenska- ak dostanes Podolca- horsie si dostat nemohla, budes drtit lento, zatialco pre ostatnych to bude pohoda predmet, cely rok straveny tam ma znechutil natolko, ze som zdvihla kotvy a sla kadelahsie, podotykam, mam urobene stadial vsetky predmety, takze si myslim, ze to urobi aj podpriemerny clovek, pretoze mna to vobec nezaujimalo a spravila som...tot asi vse, good luck
Neštudujem tam, ale chcela som povedať niečo k tej korupcii. Kedysi tam brali len tých, čo mali priemer 1,00 vtedy ľudia strašne nadávali že to nie je možné aby to robili takto... Dnes pozerajú na vysvedčenie, ale to tvorí len 4% bodov.. Takže myslim si, že dnes je to lepšie ako bolo kedysi. Od nás zo školy sa tam tento rok dostali myslím 4 dievčatá a to nemali priemer 1,00, ani bohatých rodičov.... Viem, že si sa pýtala na niečo iné tak prepáč Ja ta tiež chcem ísť
Ja tam studujem,mam za sebou prvy rocnik...myslim ze sa to da,ak sa nieco aj ucis ale hlavne ak mas stastie! je to o nalade ucitela,co sa tyka kvality,je to o subjektivnom pohlade.podla mna ide aj tak len o to vystudovat nejaku skolu a mat titul...lebo na prax ťa skola nepripravi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ked ti to tak vadi, tak naco to vobec otvaras a neignorujes to forum? A co ze sa pyta, tebe moze byt uplne jedno, kto a za kolko bude kde robit. Ta otazka znela, ci tam niekto studuje a ty si zacala pisat uplne nieco odveci.
Dufam, ze som na chybe teraz ja. Na otazku odpovedat neviem, nestudujem tam. Ale zaujma ma to, tak som to otvoril a ihned najdem nejaky nervoznu reakciu.
taktiez to cele zavisi i od toho ci "len prechadzas" alebo aj "skutocne studujes"
tak ci onak.. myslim, ze uz je davno po prijimackach, takze teraz si uz len mozes vyberat na aku vs pojdes..
preto som zvedavy z ktorych mas na vyber..