Čauko, chystám sa študovať eko a neviem si poriadne vybrať medzi štúdiom na Masarykovej v Brne, SPU FEM v NR a EUBA BA.... Nemáte čo poradiť voľakto? Ako sa tam študuje, čo s tým potom, koľko vás vyjde život v tých mestách.... dík
zalezi co konkretne chces studovat. FMV, FAJ a OF na EUBA maju senzacne moznosti studia v zahranici od Japonska po Argentiu a brutus vela ludi sa posiela na Erasmus, takze ak chces ist pocas skoly do zahranicia aj na polovicu studia tak urcite jedna z tychto fakult na EUBE
ako spomína smajlo, tak tie fakulty su na to fakt dobré, plus OFku aj ľahko vyštuduješ rozmysli si, na čo sa chceš zamerať a ak tak napíš, ohľadom euby ti nejak poradím
Prípadne porozmýšľaj aj o iných mestách, kde je tá kvalita výučby ešte trochu vyššie, napr.:
The Management Center Innsbruck
WU Wien
prípadne napr. VŠ v Dánsku
Veď toto, nemám ešte ucelenú predstavu čo chcem konk. v tej ekonomike robiť. Asi dáky manažment, vedenie podniku, organizovanie podujatí, také dačo ma baví. Kľudne aj v angličtine, to by som bol rád, ale prv by som si chcel bakalára urobiť na svk a až potom ísť dlhodobo do zahraničia. Zase u mňa hrajú rolu aj peniaze ktoré na štúdium a život vyhodím a tak. Ale hlavne podľa neskoršieho uplatnenia asi. Akurát na účtovníctvo jediné moc nechcem ísť, matika mi nerobí problémy ale venovať jej množstvo času sa mi nechce, radšej jazyky nech mám širšie obzory
@nonameokey tak to ptom FMV EUBA Som tam len prváčka, ale máme ekonomiu (možnosť v slovine, angline, franine a myslim, že aj ruština), máme matiku + ďalší semester vybrane kapitoly z matiky je tam jeden semester účtovnictva, takže len základy, + štatistika a tak A máme tri cudzie jazyky s možnosťou štvrtého cudzieho jazyka (a na výber je anglina, franina, španielčina, taliančina, nemčina, ruština, čínština a arabčina) + máš možnosť čiastkového štúdia (napr. ja mám frankofónne a som s nim velmi spokojná Len je tam aj mierne ťažšie sa dostať, lebo ako na jedinej fakulte EUBY sa robia prijímačky z matiky, základov ekonomie a dvoch cudzich jazykoch na rovnakej urovni
@desire21 hej, pozeral som také niečo akurát nemyslím si že mám NEJ na rovnaké úrovni ako ANJ :/ ale dík. nemá niekto skúsenosti so studiom na SPU FEM manažment v anj??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Skôr si vyberaj podľa konkrétneho programu, ktorý chceš študovať. Vyber si niečo, čo ťa bude baviť, popozeraj predmety a podobne
The Management Center Innsbruck
WU Wien
prípadne napr. VŠ v Dánsku