Ahojte, chcela by som sa informovať ohľadom stavbariny na STU, mala by som záujem o technológie a manažérstvo stavieb. Matika mi nejde zas až tak super, ale nie je to ani najhoršie, zoberú ma tam bez prijímačiek, za priemer, ale bojím sa že odtiaľ hneď po
skús lebo neskôr budeš iba ľutovať. Budeš musieť viac zabrať no oplatí sa.
Ja som tam chodil síce iba 2 semestre, no do dnes ľutujem že som sa škole nevenoval tak ako som sa mal a iné veci mali prednosť.
Síce mám vyštudovanú automatizáciu, no keby sa dalo tak stavbarinu idem ešte externe.
no matiku som spočiatku ani ja nevedel, ale výška ťa to naučí bez problém, takže o to by som sa nebál
ten odbor čo si vyberáš je asi 2 najľahší, takže by som sa veľmi nestrachoval, ak máš niečo v hlave, tak to pôjde na pohodu...len jediný problém bude asi ten čas, kde potrebuješ fakt silnú psychiku
ja ľutujem, že som sem išiel, ale som rád, že som nešiel na nejakú humanitnú školu
pokiaľ to nebudeš flákať, a to myslím vážne flakať, tak to v pohode dáš, dá sa aj žúrovať a aj stíhať školu v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ja som tam chodil síce iba 2 semestre, no do dnes ľutujem že som sa škole nevenoval tak ako som sa mal a iné veci mali prednosť.
Síce mám vyštudovanú automatizáciu, no keby sa dalo tak stavbarinu idem ešte externe.
ten odbor čo si vyberáš je asi 2 najľahší, takže by som sa veľmi nestrachoval, ak máš niečo v hlave, tak to pôjde na pohodu...len jediný problém bude asi ten čas, kde potrebuješ fakt silnú psychiku
ja ľutujem, že som sem išiel, ale som rád, že som nešiel na nejakú humanitnú školu
pokiaľ to nebudeš flákať, a to myslím vážne flakať, tak to v pohode dáš, dá sa aj žúrovať a aj stíhať školu v pohode