Ahojte, chodí niekto z vás do Nitry na SPU odbor hipológia?? Moc by mi pomohlo keby ste sem napísali o tom odbore viacej či ste spokojný s rozvrhom teda či je ťažký a tak…. Rozmýšľam že sa tam ešte prihlásim
Ani ja nechcem byť zlá ale dnes je asi hlavné nejakú vysokú školu mať a už je aj jedno akú hlavne že ju máš .. takže ked už tú výšku by som mala tak aspoň takú ktorá by ma bavila a kedže jazdím táto bude asi akurát no a či sa tým uživím uvidime potom ..
myslím, že odbor určite nie je ťažký, ale je de facto neuplatiteľný, budeš mať zrejme dosť nezaujímavých predmetov, a predmetov, ktoré sa nebudú týkať koní a nečakaj, že si tam ešte hádam pojazdíš na koni.
@soraya no v prvom rade to že si zajazdím na koni určite nečakám na to mám možnosti inde a čo sa týka prijímačiek tak držím palce ty ideš na prijímačky na to prvé kolo že?
@bansheecathy ďakujem, no ja som posielala prihlášku ešte v tom prvom termíne - koncom apríla. Aj keď tiež to bolo na poslednú chvíľu rozhodovanie, či tam chcem ísť alebo nie
@bansheecathy chcela som tam ísť hneď po strednej, ale bála som sa, že to nebude good, tak som išla inde, 2 roky som odjebala, a nakoniec tam aj tak idem
@felia tieto 2 odbory sú v istých veciach dosť odlišné, ale úrovňou si myslím, že sa môžu rovnať
@felia ide o to, v čom iná káva. hipologia je (mal by byť) odbor zameraný úplne iným smerom než ten odbor na uvl, už je na prioritách človeka, čo ho zaujíma viac
Noo tak kde by som zažala , študujem hipologiu 2. rok ! Prijmacky su len o tom ci vies nauzdit kona popisat zakladne veci či máš vobec nejaku skusenost, ja som osobne kona ani nenauzdila lebo som mala stres a nebola som v tom este zbehla. Nemam vobec stredni skolu zameranu na polnohospodarstvo ani nic pod. Zobrali ma hned. Nemám spoluziakov ziadnych uznavanych sportovcov ani nic podobne ako som videla v niektorych diskusiach. Normalni ludia kde väcsina sa venuje konom niektori viac a niektori menej alebo vobec. 1. rok bol sok ani nie preto ze som kona nevidela ani z daleka ale ze som nemala predmety s tym spolocne, az jeden kde sa nam vobec nevenovali ako by mali. Bolo to vsetko vseobecne zamerane na hosp. zvierata najvaic prasce, dobytok, ovce .. predmety typu etologia, zivotne prostredie, chemia, zivocisna vyroba ... v druhaku to nieje o nic lepsie a este aj horsie by som povedala. Na rovinu vám poviem ze ked sa nebudete sami angazovat tak s tou skolou si vytriete zadok sprepacenim. Ale to tak funguje asi vsade. Hipologia nieje vobec odbor o konoch mozno na 10-15¨% ja som uz mávla s rukou a dostudujem to, polnohospodarstvo ma celkom bavi a nikdy neviete kedy sa vam to v zivote zide. Dostudujem to ale kto si mysli ze ide na hipologiu a bude z neho kvalifikovany hipolog a hipoterapeut tak je na omyle. Rozmyslite si ci vam to je jedno len nech mate skolu alebo chete fakt studovat kvalitny odbor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
myslím, že odbor určite nie je ťažký, ale je de facto neuplatiteľný, budeš mať zrejme dosť nezaujímavých predmetov, a predmetov, ktoré sa nebudú týkať koní a nečakaj, že si tam ešte hádam pojazdíš na koni.
@felia tieto 2 odbory sú v istých veciach dosť odlišné, ale úrovňou si myslím, že sa môžu rovnať
Ale vlastne ak sa budeš snažiť a činiť a nie len celý čas sedieť na riti a bifľovať sa knihy tak je každý odbor nejako uplatniteľný.