@kajaa jop, ale tá je tiež zameraná na veci, kde sú potrebné viaceré jazyky, čiže je jasné, že tam musia byť.... ale na mnou a aj ním upredostňovaných školách technického charakteru si môžem s mojou C1 so španiny vytrieť niečo :/
ja chodím na školu technického charakteru, a v podstate jediná možnosť reálne využiť to čo som sa po španielsky kedysi naučil bolo vycestovať na erasmus do Španielska... možno by bolo dobré pri výbere školy zohľadniť aj takúto možnosť...
a ten erasmus - môžem to len a len odporučiť, ak to mám vyjadriť číselne tak na stupnici od 1 do 10 dávam 11
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ja chodím na školu technického charakteru, a v podstate jediná možnosť reálne využiť to čo som sa po španielsky kedysi naučil bolo vycestovať na erasmus do Španielska... možno by bolo dobré pri výbere školy zohľadniť aj takúto možnosť...
a ten erasmus - môžem to len a len odporučiť, ak to mám vyjadriť číselne tak na stupnici od 1 do 10 dávam 11