Zalubila som sa do jedneho mojho kamarata...celkom dobre spolu vychadzame...len nevjem ako mu to mám povedať,ci mu to vobec mám povedať... ..dneska sa ma dokonca na icq pytal ze či som zalúbená..heh...
... to bola vynikajúca šanca - veď to je jasné - si mu mala odpovedať že áno - a bolo by po všetkom - on by sa asi trochu urazil že už niekoho máš - pretože s na teba určite brúsi zuby - ty ho budeš držať chvíľu v napätí a potom mu povieš svoju novinku
ved mu to normalne povedz.sak niesi male decko.no teda neviem.ale ak ten pocit nemas,tak chod smelo do toho sa spravaj jak dospela,ale ked ten pocit mas tak kasli na to bo potom je to aj dokazom ze sa nevies vyjadrovat a nechcem tu podkopavat tvoju inteligenciu ale to potom by znacilo len to,ze sa toho este musis vela ucit.
2.uplne suhlasiiim.... D sak dievcinaaa toto si ma vyuzit... D hehs,este keby sa ta spytal do koho..na rovinu si mu mohla napisat..sak do tebaa... keby sa mu nepacilo,mohla by si sa vyhovorit na srandu... D to je ten horsi pripad... D
dakujem za za rady.. ...on sa ma inak potom pytal ze do koho..ale rychlo som zmenila temu..mozno nieco tuší..ale ja sa strasne bojim ze by sa nám tým ze mu to povjem pokazilo kamaratstvo..lebo sa mi to uz stalo..a fakt nechcem stratit takeho dobreho kamarata....
alebo trosku prespekulovaniejsie, napises mu, zacnete spolu kecat, a sa povedzme spytas ze 'pocuj a ty inac poznas Niku? Vcera sme sa o tebe bavili a mi povedala ze sa jej velmi pacis.
Prosim vas pomozte mii, zalubila som sa do jedneho chalana a velmi by som s nym chcela chodit, ale neviem ze ci aj on je do mna, alebo len tak ze chce byt mojim dobrym kamosom. Minule mi povedal ked som isla oklo neho ze caw kocka a potom na dalsi den caw lasko, ale ja neviem ze ci to nemysli ako kamoso lebo on je z dediny a je velmi mily komunikativny a zlatyy. Proism vas pomozte mi co si mi myslite,ze je do mna?? alebo to hovori len tak ako kamos. Prosim nazory mi piste namoj e-mal flowerka2@centrum.sk len na e-mal lebo tu nechodim velmi castto, nedavno som sa tu prihlasila a mam z toho zmatok dakume za odpovede cawte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
druhá zásada, nevyklop mu to hned - nech najprv prejaví záujem
a ešte tretia vec: daj si niečo rozumné do profilu, bo to čo tam je teraz je horšie ako nič
mozes mu napisat sms
mozes mu napisat na pokeci
zacnes ho balit a potom poviez ze si to ty
alebo trosku prespekulovaniejsie, napises mu, zacnete spolu kecat, a sa povedzme spytas ze 'pocuj a ty inac poznas Niku? Vcera sme sa o tebe bavili a mi povedala ze sa jej velmi pacis.
Alebo to rovno smskou napisa
alebo mu daj rovno francuzaka
ale uz budem musiet...