ahojte...som sa tak zamyslala...mam 20 rokov a nebola som v zivote zamilovana, nemala som vztah a ani sex...som zvlastna ci je to normal?ani nemam potrebu mat niekoho, som najaka chladna alebo cim to je?..chodim na disky casto, poriesim sa s nim..vylizuje
ja som bola raz velmi zalubena, mala som vztah ktoremu som dost verila,bola to obojstranna laska , nieco velke..ale nevedela som si to vazit tak som o to prisla..presli roky a city zmizli..a ten prvy rok bol sakra hnusny..:/ uz tiez len poriesim a viac ma nezajima..
@3 tak ono to ma rozne stupne podla toho ako to chapem, je aj taky kde ludia proste citia potrebu mat spolu dotyky, aj sa miluju (myslim city, nie akt) ale proste ten sex spolu nechcu/nepotrebuju mat
otazocka: myslite si ze ked sa na diske pripijem , tak sa bozkavam, necham obchytavat na miestach ?) ale nikdy to nedojde k sexu..povazujete to za kurevnictvo,,mam pravo nosit titul ku*va
@veroniika@18 kazdy ma na to iny nazor..ja by som si napriklad s takou zenou nezacal, pretoze sa mi to hnusi, pre niekoho ineho to problem nemusi byt..kurevnictvo ako take to vsak moze byt..jeden spoluziak robil to iste a okruh ludi, v ktorom sme sa obaja pohybovali, ho za kurevnika oznacoval a aj nim pohrdal
@trdelniiiq diki za info...ale som si ista ze keby mam frajera tak to nerobim..aleja by som aj chcela priatela len si ho neviem ani najst ..a jak sa k nemu dostat ...chcela by som sa aj zmenit
@veroniika vseobecne si vacsina ludi povie, ze ak si sama/sam, mozes robit co chces..je ale aj pomerne velke zastupenie ludi, ktori napriek tomu, ze dlhodobo nikoho nemaju, ostavaju (oznacme si to ) "cistymi" a neholduju tymto (ja si to pre seba pomenuvam) "prizemnym zalezitostiam"..ale samozrejme, v konecnom dosledku je na kazdom cloveku, ako si svoj zivot zariadi a co v nom robi/nerobi/akym hodnotam holduje
@veroniika este na margo zaveru tvojho prispevku..ak si najdes toho praveho, zmeni ta uplne nanepoznanie..poznam x dievcat z mojho okolia, ktore ked si nasli svoju spriaznenu polovicku, obratilo ich to o 180 stupnov
Drahá slečna, ak nemáte potrebu realizovať sa v sexuálne oblasti, tak to prosím nesilte. Sama si rozumiete najlepšie a myslím, že ste úplne v poriadku. Ubezpečujem Vás, že to príde. Môžem Vás pozvať na čaj?
@veroniika nie si sama,aj chalani su taky.. a ja mam tiez taky problem..)teda frajerky som mal) a k 2. nerob take veci prosim ta,bud hrda na to ze si zena a nie nejaka ...taku dusicku by bolo skoda
@veroniika freud(a ďalší po ňom) sa dosť zaujímal o sexualitu, nevedomie atp, a v podstate ide o to že môžeš mať problém zo vzťahmi kvôli tomu že si mala blbý vzťah s otcom. Samozrejme príčiny môžu byť rôzne psychológ by ti skôr vedel pomôcť
no vies co, ja som na tom podobne, nedojde k sexu ale aj tak to povazuju ostatni za kurevnictvo, a to som sex nemala rok, a ostatni si myslia ze mam sex stale s niekym..na zaklade toho ze sa olizujem abo obchytkavam s inymi
@james144 vo freudovom oidipovskom komplexe vobec nejde o to, ze ma zena zly vztah s otcom..tam sa jedna o sexualitu v absencii penisu a naviazani sa na otca, nie v tom, ze ma s nim zly vztah
podľa mňa o nič neprichádzaš .. ži si svoj život ..všetko čo má prísť príde skôr či neskôr .. a práveže ti môžme niektorí (hlavne teda tí, čo máme zlé skúsenosti) len závidieť
@veroniika proste si nestretla toho pravého.. ja som mala rovnaké pocity cca tak v 14-18r. potom som stretla niekoho, do koho som sa zaľúbila a všetko sa zmenilo...
@veroniika Mám 21 a som na tom tak isto a vieš čo, kašlať na vzťahy, pýtam sa sám seba: "na čo?", keď mám byť sám, tak sám budem. Tiež som chladný atď. a ani na diskotéky nechodím a keď aj idem, tak tam len lapím. Myslím si, že život je v pohode aj osamote a takéto veci som prestal riešiť. Síce ma to niekde vo vnútri štve, ale to udusím a idem ďalej.
@veroniika Neboj, mne sa väčšina chalanov/chlapov hnusí (teda, len čo sa týka tejto oblasti), a tiež by som s väčšinou z nich nechcela nič mať (teda, skoro zo všetkými) ale určite raz nájdeš niekoho, s kým budeš chcieť byť
Chlapci, neberte to ako urážku, nič proti vám nemám, len nechcem aby ste sa ma dotýkali
@veroniika ja mám zase rpoblém že vždy sa ehm zamilujem? .. namotám chalana a potzom rposte cty zmiznú hned ako už niečo chce sa mi začne hnusit a toto pri každulinkom vztahu zatial... a potom len lámem srdcia iným.. neviem či ešte neprišiel ten právy alebo somja tá divná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
v pohode, proste máme čas
nerieš
a ty newman...co mas nejake specillne čaro ? a s tym Freudom som velmi nepochopila
Ked uz sme pri tom, ake mas vztahy s otcom?
Chlapci, neberte to ako urážku, nič proti vám nemám, len nechcem aby ste sa ma dotýkali
taký presne som aj ja... som iný ako ostatní... samozrejme som na holky mali by sme dať spolu reč napíš mi...