@deeo aj lahka skola moze byt pre niekoho tazka .. a tazka skola pre niekoho lahka ... to je individualne . ale hovorim o tom ze ludska psychika sa moze zmenit kazdy pol rok ... cize clovek a jeho rozumove schopnosti sa menia alebo tam boli ine faktory .. lenivost, slaba motivacia, rodinne problemy o ktorych mozno nevies ... ja viem ze narazas na skolu ... kvalita skoly sa neodvija od toho na kolko x musis robis skusku .. lebo profesori si tak zbieraju peniaze atd. ale od toho aky su schopny studenti v ich odbore z konkretnej skoly ... soc.praca je na slovensku nerozvinuta ... preto nema uplatnenenie ... sme pozadu oproti inym krajinam kde sa za taketo sluzby platia velke peniaze ... a su inak vazeny odbornici tohto odboru.
Nemam na srdci nic k predmetnej skole, ale zo @7 ma bolia zuby, kde chodis na taketo mudrosti? Ono vacsinou ked je niekomu tazko na lahkej skole, tak na tazkej by nevydrzal. Nemusime rozoberat tazke a lahke skoly, ale pri niektorych je to asi dost ocividne, v ktorej su kategorii. Rozumove schopnosti sa po dvadsiatke drasticky nemenia, a kazdy pol rok urcite nie.
@narazuvzdornaa prosim ? .. ty o com tocis ? ja pisem ze TAZKA skola je subjektivny nazor .. PRE KOHO AKO je jedna skola tazka a druha lahka ... ked niekoho bavi ludske telo .. sa o to zaujima .. jednoducho chce to poznat vsetko ako to funguje tak medicina nebude pre neho tak tazka ako pre niekoho koho to vobec nebavi ... a zasa naopak hoci ten isty student co lahko by zvladol medicinu je na dubnickom institute kde sa uci za majstra .. a ho to nebavi .. tak sa mu to aj tazko uci ... a to v akej kategorii su skoly .. to nerobi z nich ODBOR .. ale ZBOR profesorsky a pristup skoly ! a tiez neda sa hovorit o sukromnych skolach ze kazdy si ich zaplati a ma spravene .. lebo to tak uz neni prave preto lebo to o sukr. VS ludia vraveli .. ale zasa na statnych sa podplaca jedna radost a tak spravia aj pre niekoho tazku skolu nejaky ludia lahko "Radikálne zlepšenie kognitívnej výkonnosti – čiže učenia, myslenia, vnímania a pamäti – je teda možné v každej životnej etape. Podľa Merzenicha sivá mozgová kôra zlepšuje svoje schopnosti tak, aby čo najlepšie zodpovedali aktuálnej úlohe.
Mozog sa nielen učí, ale taktiež sa stále učí, ako sa má učiť. Nie je to neživá nádoba, ktorú napĺňame, ale pripomína skôr živú hladnú bytosť, ktorá môže rásť a meniť sa, ale iba v prípade, keď dostáva správnu výživu a tréning.
Čítajte viac: » tech.sme.sk/c/6254702/mozog... " ... cize takto to je kazdy pol rok som myslel hlavne tu psychiku. tak dufam ze uz ta zuby nebolia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Aha, ako hlupnem uz
Mozog sa nielen učí, ale taktiež sa stále učí, ako sa má učiť. Nie je to neživá nádoba, ktorú napĺňame, ale pripomína skôr živú hladnú bytosť, ktorá môže rásť a meniť sa, ale iba v prípade, keď dostáva správnu výživu a tréning.
Čítajte viac: » tech.sme.sk/c/6254702/mozog... " ... cize takto to je kazdy pol rok som myslel hlavne tu psychiku. tak dufam ze uz ta zuby nebolia...