ako 16ročná ? .. elbo aj mám sttrašné stesy že nejakým omylom zázrakom ... by sa stalo, že náhodou to skúsim a šiel by som a potom trapas.. lebo po ajponsky neviem absolutne nic akurat konichiwa...
a bývanie u japonských rodín .. som skôr introvert.. kebyže som enbol taký tvvor tak nerozmýšlam
ale na emsiac to ej .. ale azsa japonsko ale zasa ubytovanie v rodinách ktore asi moc anglictinu enbudu vediet ale zasa zazitok ale zasa kolektív ale zasa nebudem musiet nci cvakat skoro a v pdostate dovolenke aj ke dz toho vyucovania najskor nic nebudemn mat ale ja ceeem ....
haluuz ? ... daj si youtube japan high school uniforma by mi enavdila to amm aj na mojej skole ale ... sa bojim ez chapes hodia am tam do triedy uplne cudzich ludi...
ja by som určite išla, vlastne aj rozmýšlam nad tým že jeden polrok strávim na výške v japonsku. A na 3 mesiace pojdem do ruska, to je už viac menej rozhodnuté.
nam o tom tiez triedna hovorila, ale uprimne, je dost mala sanca ze sa tam dostanes ... vraj sme my na skole uz mali nejakeho chalana, ktory vedel plynule po anglicky, mrte dlho sa ucil japonsky a aj tak ho nevybrali ... nechcem ta odhovarat, len aby si vedel a drzim palce ...
chod, chod, chod.. ak mas sancu, preco nie?? ja som tiez dost vahala a teraz ti pisem z nemecka a chystam sa do ameriky veru hovorim ti, skusenost ako hovado a ja proste cestovanie milujem!!
Prečo je niečo takéto keď už som na výške? Teda, že by mi teraz v škole sakra pomohlo, keby som bola s japončinou v kontakte na mesiac alebo pár mesiacov Budem sa opakovať, už som to písala do inej témy, ale decká, držím vám palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a bývanie u japonských rodín .. som skôr introvert.. kebyže som enbol taký tvvor tak nerozmýšlam
tak by som raz chcel skusit nezavidiet a ist...
ukecajte ma boze ....
haluuz ? ... daj si youtube japan high school uniforma by mi enavdila to amm aj na mojej skole ale ... sa bojim ez chapes hodia am tam do triedy uplne cudzich ludi...
Asi nebudem velmi ""in"" ale ja by som nesiel.
Už len kvôli tej eseji