moze, preco by nemohol? len mozu z toho vzist problemiky nie malicke prosto, dievcatko by si este malo par dni pockat, trocha mliecka vypit, urobit kozmeticke upravy a potom asi aj vek aj rozum bude mat...
pokial tych 2 niekto za to neuda kedze do 15ky by (teoreticky len) dievca nemalo mat sex nevidim na tom nic zvlastne ani nic nove to neni,nechapem preco sa nad tym este niekto tak pozastavuje...
bože to čo už kks to nemožu ty chalani vydržať podla mna je to strašne aby baba sexovala pred 15 (( moja kamoška sa furt len stažuje že s nou chce jej chalan spavať bo mu dala už v 13-tich a teraz to lutuje
Tak ako, teraz si to neodpustím a just: v 14tak babenke do ruky akurát peknú knižku a večierku do siedmej. Keď už nič, tak aspoň o to, že štrnástka je proste decko. Nevyspelé. Ale to sa opakujem, viem.
@25 zo slapkou by som nechodil...lenze dnes je uz diskutabilne ktora je slapka a ktora nie kedze vacsina nedospelych dievcatiek uz veselo suka z "lasky"
@28 asi tak....ale to na nej zistis casom ..preto ak mas zaujem o vazny vztah tak nejdes s babou do postele po tyzdni co sa poznate...ale najskor ju spoznavas ,...aj ked tych bab co ma rozum vo veku menej ako 18 no viac ako 15 je malo predsa sa najdu...pod 15 neriesim...nemam chut stat pred sudom koli nejakemu decku ze jej zahrabe dakde sa preriekne praskne to ...
@32 to mas pravdu medzi 15-18 je ich malo zrelych a ked su tak su vacsinou zadane...mladsie ako 15 hm kriminal si neprosim a najlepsie je riesit len take 18+ s vierou ze uz maju rozum
@33 jj sak preto teraz riesim 19stku lebo ma rozum ...a o upistane decko vedla seba nemam zaujem proste ...co mi bude stale rozpravat nejake kraviny od veci a budem sa musiet pretvarovat ako jej rozumiem a ako ju chapem ked vobec nebudem jej sprostostiam chapat lebo take problemy som nikdy nemal prip riesil bezproblemov
@34 heh pekne napisane si to vystihol...aj ja som minule riesil jednu "takmer" 19-stku ale zial bola to jedna z tych co sa este nevyburili z puberty...
@35 tomu sa hovori nestastie ....treba hladat ja dufam ze konecne sa mi podari vybudovat normal vztah s normal holkou a za ten cas co ju poznam tak myslim ze je fajn...nikam sa neponahlam v tom ..treba aj isty cas na to ...dufam ze to vyjde
@37 diky ..ja tiez akosi stastie nemam...snad konecne...bo vacsinou kravy (priklad-v centre mesta na zastavke ti saha pod nohavice a chcela by tam pomaly jebat hoci sme sa poznali mozno dva dni -tomu sa hovori K*** som stretal alebo ma chceli take co som nechcel ja...
@38 nz...heh taku by som bral a pohratie sa ja som mal zas take na rande co sa hrali na hanblivky ked boli so mnou a nakoniec som zistil ze su kurvy a dali druhemu za to ze ma auto
@39 jo takych je tiez vela...najviac prave tych do 18...aj ked v BA su z nich uz aj take co si triedia podla toho ake ma auto...
ale budu si teda take haluzne hladat chalanou ...lebo aj BA je napokon male mesto a kazdy kazdeho cez niekoho pozna a ten chalan proste zisti ze co je zac ta jeho ..a ked im pojde uz o vazny vztah (chalani 20+ prip skor 25+) tak ju poslu do riti a budu hladat taku co mala partnerou malo....
@40 no hej takym potom zostava ked su este pekne a a zas az tak moc "neroztahane" najst si nejakeho bohateho starca len zial tych bab co mali partnerov malo stale klesa, osobne aj ked budem starsi nechcel by som babu z rocnikov 95,94,93 aj ked budu uz dospele...
@41 tak tym rocnikom sa vyhybam aj budem vyhybat nadalej ...aj ked myslim ze rocniky 96,97 a cim dalej budu horsie....ja len dufam ze tato moda sa vytrati a opat sa to zlepsi...ako niesom ani za to co tu bolo pred 89rokom a to ako to tu fungovalo vtedy...ale tak toto je uz moc
@42 ano zial toto je uz hrozne a tiez mozem dufat len v zlepsenie, baby v mojom rocniku tj 88 su v poho len vacsina je zadanych ci povazuju rovnako starych chalanov za deti...
@43 tam urcite babu na vztah nehladam, ale tie slusne su asi zavrete doma ked nikam nechodia
@43 tam nehladam nic na diske som bol par krat nebavi ma to tam akosi...krcmy nemusim ,nechcem travit vecer v spolocnosti kde su sami opity robosi atd...
vyhladavam podniky s dobrou atmosferou a hudbou v pozadi kde sa da pokecat s kamosmi ,kamoskami....ale tiez nemusim snobske podniky ..lebo kukat na tych namyslencov nemam fakt zaujem
@48 ja mám dojem, že na výške sú skoro všetky zadané. hoci jedna kamoška nie je, ale tá je až priveľmi náročná- musí byť vyšší ako 185cm a také hovadiny
@49 to hej takmer vsetky prvacky co poznam boli zadane...som zvedavy na tieto nove...tak a potom ze chlapi musia riesit deti, jasne ze musia ked tie su aspon nezadane
@52podobne aj u mna heh ...ale tak nasiel by som aj taky co je ai pre baby ...len na to som zase prilenivy ..napr tanec...bud hip hop alebo latinsko americke tance...ale to sa mi nechce keby to bolo take ze kedy chcem pridem ..ale tam si to uz potom aj vyzaduje daku ucast ..takze z toho hladiska nic pre mna heh
@57 hm nemam nadanie...aspon tu vidno ake maju zeny a muzi odlisne nazory...s otcom sa chceme prihlasit na strelbu ale aj tam budu pravdepodobne len sami chlapi...kiez by nejaku bavili pc hry, posilovanie, futbal ci opekanie v prirode heh...no nic som strateny pripad ale vdaka za snahu ludia
@56 sak ja som tiez drevo na tancovanie lebo malokedy som tancoval ani som nejak nemal zaujem viac...ale tak teraz by som aj skusil take ako latinsko americke tance ...a tam su pekne stihlucke baby povacsinou a pubertacky vacsinou nie...
no aj ked ten hip hop tanec ma laka mozno o cosi viac ale tam najdes vacsinou tie pubertacky
netreba zaluby rozdelovat cisto na zenske a muzske.. urcite sa najde mnoho dievcat, ktore zaujima ta strelba, opekanie, futbal, ci tie pc hry. nie je ich zrejme nejake kvantum, ale najdu sa.
@63 do kniznice ma nikto nedostane ....do studovne chodim len ked mam volne hodiny tak sa zacijem na poschodie do rohu lebo inak sa tam nemoze jest atam sa napchavam a cetujem cez NB na nete
@76 : to vieš, nemôžeme byť všetko len vystajlované barbie-diskofilky s pilinami v hlave . len je škoda, že väčšinou sa po takej žienke muži obzrú oveľa častejšie, ako po tej normálnej, milej holke za každú blbosť..
@77 to je fajn ze su este aj take ...ale aj zeny sa radsej obzru po vystajlovanom tazkom frajerovi z nejakym hustym stylom na drahom aute ako po obycajnom chalanovi, ktora splyva s davom a na prvy pohlad nezaujme nicim...automaticky ked vidim ze baba vyzera normalne a normalne sa s nou aj keca si pomyslim ze ma frajera a vacsinou sa nemylim lebo ma ci s niekym nieco riesi
V živote som sa nepozrela na chalana takým merítkom, že musí mať prachy, "husty štýl" a auto a neviem čo ešte. Pravdu? Jeho peniaze sú mi vlastne jedno, lebo mi nepríde ľahko prijímať darčeky, ktoré by mi eventuálne dal.
@84 hm hlavne ze takych je dost aj tu na fore a su normalne a nekurvia sa
@85 kedysi som mal nazor ze na styl letia tie pod 18 a na prachy tie nad 18...normalne ako ty som ako keby nevidel ale to asi za to ze ked je baba zadana je pre mna nezaujimava
Ani keď som bola -nástka, som neriešila štýl. Neviem, možno to vtedy také ešte nebolo. Hm. A súhlasím s @84- inteligentné dievča sa nezaľúbi len tak do cvoka /s prepáčením/. Dostatočne skoro pozná, že toto by nešlo. Ale sú výnimky..
@87 zial su a dost...to vies mi sme ina generacia ako keby...nechlastali a nesexovali sme uz na zakladnej a pod...no sak dnesne nastky chcu hlavne "loobit crazy chalankov"
Ja sa neradím k tým, čo si zmienil. Necítim sa preto zvlášť deformovaná
Btw najsmutnejšie je fakt to, že tie babenky oni skutočne túžia po láske, ako takej, proste chcú to, čo si stále prečítajú v Brave alebo vidia v nejakom presladenom romantickom filme, skrátka lásku až za hrob už v 15-tich. Len holt, nemajú na to podmienky a ani vyspelosť. Tak berú miesto prvej ceny aspoň nejaké drobné, mysliac si, že to tak má byť.
presne a potom skacu s hocikym do postele ci lepsie povedane do auta alebo na lavicku v parku samozrejem nesmiem zabudnut ze musia byt zhulene alebo aspon opite ze si nic nepamataju
cely problem je v tom ze dnesne deti chcu byt velmi dospele...
Aha, aj moja sister si v 17tich myslí asi, že celý svet je o vlasovej kozmetike, fitku a nakupovaniu. Plus chaty a ICQčka. A keď som ju raz poslala nakupovať POTRAVINY, tak prišla s tým "aké sú veci drahé". Nuž dobré ránko..
Táto téma je nechutná... Naozaj. Vidím, ako sa teraz na mňa všetci idete oboriť, ale to je vaša vec...
O holkách sa tu vyjadrujete ako o poslednej mrcine, o slečnách, ktoré šantia na E55... Ale kto ich doviedol k tom, že si myslia, že musia šukať s každým?? Žeby nato prišli samé? Každý jeden debilný teens časák píše o sexe, vzťahoch a tak, a čo iné násťročné čítajú? Automoto revue asi máloktorá Je to predovšetkých chyba Vás, strašne vedľkých dospelých, ktorí nemajú zábrany písať decku o sexe.
Nepraktikujem, ale viem, že teraz je trápne nevyspať sa s niekým do 16...
@97 čo je na tom trápne nevyspať sa s niekym tak skoro? to sa ľudia v akej spoločnosti vyskytujete? ja mám kamarátky, čo sú ešte v 25 panny a čo? skôr si treba takých ľudí vážiť, že si svoje telo tak vážia, že dlho vydržali.
jemin akoze ja si pripadam kusa mimo ale taq u nas je kopec diewcat presne w tom weku, na ktore tu nadawate, ktore su uplne normalne w poho holky a najvecim zmyslom ich ziwota NIE je sa wyspat s chalanom... a ani ja nie som taka... a pripada mi to dost strelene a nechutne keby som teraz mala prist a to najwzacnejsie co mam a ked raz budem mat chalana, tak rozhodne necem chalana, ktory to uz ma natrenowane s inymi holkami! radsej nech je uplne neschopny, ale nech som jeho prwa a jedina
zákon hovorí jasne.. buď si vedomý /ak sa jedná o teba/, že ťa môžu kvôli tomu stíhať. a moja rada - nerobte to. môžu to zistiť rodičia, hocikto, a môžu ťa udať.. nestojí to zato, akonáhle máš len záznam v registry trestov je ťažké nájsť si vôbec prácu. čiže spackaný život, kvôli jednej rozkoši.. naozaj varujem.
v tom odkaze som to ale nenašla.
ale v inom áno:
Stanovuje, že ten, kto vykoná súlož s osobou mladšou ako 15 rokov alebo kto takú osobu iným spôsobom pohlavne zneužije, potrestá sa odňatím slobody na jeden až osem rokov.
vy sa asi niektori vobec necitite.Ak sa ta 14 rocna dievcina ma rada,myslim tym skutocne rada s tym starsim chlapcom a obaja su pevne rozhodnuti o tom,ze chcu mat sex tak je to vyhradne ich vec.Samozrejme ze pritom musia myslet aj na rizika.Ale hovorit o takom dievcati ze je slapka a podobne....to ste asi pekne ubohi vy co to hovorite...to vy mate asi menej IQ nez to 14 rocne dievca pretoze normalny clovek sa nad tym zamysli a nehovori hned o dievcati ako o slapke.Sex je o tom kedy sa na to dvaja ludia citia.Niekto sa na to citi v 14, niekto iny na to nie je pripraveny ani v 25ke.Je to individualne.Tod vse...Obcas skuste pouzit rozum predtym nez pouzijete usta alebo prsty.
Vy ste dobre hlupy ked si myslite take to veci o 14-tkach, ja mam napriklad za 4 meiace 15 ale ze by som robila nieco take ako by tam piseste to nemozem povedat...ste trapny ak si toto myslite!!!ak ma niekto probleeem nech mi pokojne napise spravu rada sa s vami porozpravam vy chrapuuuni!!!rije*any!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
116 komentov
ale ked je starší ako 15 a ona mladšia ako 15 má problémik
ak maju obaja pod 15 ako som počúvala na prednáške:sú to len detske hrátky a nevadí to
@22 heh to mas pravdu
k @21 pravda ...slapku by som do vztahu nechcel
ale budu si teda take haluzne hladat chalanou ...lebo aj BA je napokon male mesto a kazdy kazdeho cez niekoho pozna a ten chalan proste zisti ze co je zac ta jeho ..a ked im pojde uz o vazny vztah (chalani 20+ prip skor 25+) tak ju poslu do riti a budu hladat taku co mala partnerou malo....
@43 tam urcite babu na vztah nehladam, ale tie slusne su asi zavrete doma ked nikam nechodia
vyhladavam podniky s dobrou atmosferou a hudbou v pozadi kde sa da pokecat s kamosmi ,kamoskami....ale tiez nemusim snobske podniky ..lebo kukat na tych namyslencov nemam fakt zaujem
@47 to chodia aj moje dve spoluziacky jedine co nemaju frajerov, ale ony su sibnute
@54 preboha ja taky antitalent ak je nieco co ma brutalne nebavi je to tanec
@55 heh presne...a tie hip-hop girl su vacsinou len nastrocne stetky
no aj ked ten hip hop tanec ma laka mozno o cosi viac ale tam najdes vacsinou tie pubertacky
@63 do kniznice ma nikto nedostane ....do studovne chodim len ked mam volne hodiny tak sa zacijem na poschodie do rohu lebo inak sa tam nemoze jest atam sa napchavam a cetujem cez NB na nete
Iba raz sa mi podarilo "zbaliť" týpka na diskotéke. A zároveň to bolo posledný raz, čo som sa o niečo také pokúsila ..
potom skúsiť nejaké akcie? v Nitre ideme s kamarátmi na letecké deň alebo na autosalón na Agrokomplexe- aj tam sú baby pozerajú po chalanoch
tak ale vieš, Miška, potom sú tie barbie typy, čo sa na nich rehocem
@73 heh to je super ze su aj take baby
môj priateľ sa na takú ani nepozrie
@85 kedysi som mal nazor ze na styl letia tie pod 18 a na prachy tie nad 18...normalne ako ty som ako keby nevidel ale to asi za to ze ked je baba zadana je pre mna nezaujimava
Btw najsmutnejšie je fakt to, že tie babenky oni skutočne túžia po láske, ako takej, proste chcú to, čo si stále prečítajú v Brave alebo vidia v nejakom presladenom romantickom filme, skrátka lásku až za hrob už v 15-tich. Len holt, nemajú na to podmienky a ani vyspelosť. Tak berú miesto prvej ceny aspoň nejaké drobné, mysliac si, že to tak má byť.
cely problem je v tom ze dnesne deti chcu byt velmi dospele...
Dospelosť je že môžem si robiť čo chcem a som za to zodpovedná.
O holkách sa tu vyjadrujete ako o poslednej mrcine, o slečnách, ktoré šantia na E55... Ale kto ich doviedol k tom, že si myslia, že musia šukať s každým?? Žeby nato prišli samé? Každý jeden debilný teens časák píše o sexe, vzťahoch a tak, a čo iné násťročné čítajú? Automoto revue asi máloktorá Je to predovšetkých chyba Vás, strašne vedľkých dospelých, ktorí nemajú zábrany písať decku o sexe.
Nepraktikujem, ale viem, že teraz je trápne nevyspať sa s niekým do 16...
v tom odkaze som to ale nenašla.
ale v inom áno:
Stanovuje, že ten, kto vykoná súlož s osobou mladšou ako 15 rokov alebo kto takú osobu iným spôsobom pohlavne zneužije, potrestá sa odňatím slobody na jeden až osem rokov.