@landy Áno, aj ja by som si pomyslela, čo to je za kurvu? Ale ako kurva som sa necítila, skrátka to prišlo, stalo sa to, hotovo. Bodka. Nie je čo riešiť. S dotyčným šuhajom som doteraz v kontakte, sme kamaráti.
tiez si myslim ze si srandu nerobila... ja som tiez dievca s ktroym som sa miloval poznal len par dni.. a chcel som to mat zasebou.. bol som rad hoci to nebolo nic moc..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Celý incident sa odohral na letohrádku Babylon v Brodzanoch.
Pretrhnutie blany nebolo bolestivé, avšak krv sa zo mňa valila ako z prasaťa.
Bol to prototyp romanticky prvého sexu.
Prepac, ale po dvoch dnoch pisania na nete a hned na prvom stretnutiii?
Nechcem povedat co si o tebe myslim. Keby stesi aspon dlhsie pisali, niekolko mesiacov ze by ste sa trochu spoznali, ale takto...
Ja som sa prvykrat milovala s chalanom s ktorym som chodila mesiac a bolo to unas doma. A bolelo to len trochu a krvacala som len tak normalne.
Zrejme nie, nejak mi nedoslo.
Tak sa ospravedlnujem ked je to tak.
Ale ja taketo veci beriem vazne...
@fxx A ty buď ticho!!!
to je tak keď huliš pred sexom
@landy
čo to riešiš?? nech si človek trtká koľko chce a s kým chce...lepšie ako keby sa vraždili
noo moje prvé bolo na toaletách v starej pekárni a dievčinu som poznal tak...hmmmm...polhodinu koncert je koncert
krvi tak akurát... (ale krv bola potom aj pri 2. milovaní) :/