Ahojte.
chcela by som veľmi pekne opätovne poprosiť o vyplnenie dotazníka k mojej diplomovke tých, ktorí ho ešte nevypĺňali. Dotazník je zameraný na tému vplyvu faktorov prostredia na nákupné správanie spotrebiteľov.
hoci zoraďovať veci, ktoré úplne ignorujem, do rebríčka toho, ktoré ignorujem asi najviac, bolo zaujímavé
podobne ako vybrať región, lebo pochádzam z jedného a žijem v inom, čo je síce toho, čo má vo zvyku ovplyvňovať nákupné správanie, ale v živote by som sa k nemu neprihlásila, lebo mám rada kraj svojho pôvodu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ďakujem
hoci zoraďovať veci, ktoré úplne ignorujem, do rebríčka toho, ktoré ignorujem asi najviac, bolo zaujímavé
podobne ako vybrať región, lebo pochádzam z jedného a žijem v inom, čo je síce toho, čo má vo zvyku ovplyvňovať nákupné správanie, ale v živote by som sa k nemu neprihlásila, lebo mám rada kraj svojho pôvodu
len pri niektorých rebríčkoch by sa mi hodila možnosť dať štyri veci na to isté = posledné miesto