vyskusaj 192.168.1.1(daj do prehladaca) alebo podobne(zavisi od tvojho wif routru), a v statistikach, alebo niecom podobnom by mali byt uvedene IP+MAC adresy a uz je to jasne..jaj, 15 rocne dievca, sorry, use google ak je nieco nepochopitelne
1. Otvorene, odvážne a nebojácne ráznym krokom pristúpiš k jeho dveriam. Razantne zaklopeš (trikrát, nech to má šmrnc a zároveň je to magické rozprávkové číslo, čo je symbolika, s akou máš úspech už takmer zaručený), počkáš. Otvorí. S dôrazom v hlase mu predložíš znenie tejto prekérnej otázky.
2. Nebudeš sa pýtať na nič. Spravíš, čo Ti bolo odporúčané v predošlých komentoch a počkáš, kým príde on za Tebou a nahnevane Ti položí otázku, prečo mu nejde Tvoj internet.
ano ako @flussica spravne uhadla odporucila by som druhu moznost ktora mi pride o dost vtipnejsia ako prva moznost a to z dovodu ze sa mozes diabolsky smiat na tom ako si tvoja suseda sklbe vlasy lebo sa uz 2 dni nedostala na facebook
je ... ale neni to legalne a musis vediet co robis ... napoveda packet sniffing + session highjacking ... ale v kazdom pripade zmen heslo na wifirouter
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
1. Otvorene, odvážne a nebojácne ráznym krokom pristúpiš k jeho dveriam. Razantne zaklopeš (trikrát, nech to má šmrnc a zároveň je to magické rozprávkové číslo, čo je symbolika, s akou máš úspech už takmer zaručený), počkáš. Otvorí. S dôrazom v hlase mu predložíš znenie tejto prekérnej otázky.
2. Nebudeš sa pýtať na nič. Spravíš, čo Ti bolo odporúčané v predošlých komentoch a počkáš, kým príde on za Tebou a nahnevane Ti položí otázku, prečo mu nejde Tvoj internet.
Ale nenapadá ma nič jednoduchšie ako si zaheslovať wifinku
kuklači vždy pomôžu