Pekné poobedie prajem. Takže, rozhodla som sa že si po dlhšej dobe nainštalujem Sims 3ku, lenže keď vložím disk do mechaniky a chcem spustiť inštaláciu vypíše mi to "disk v jednotke D musí byť pred použitím naformátovaný." Neviete čo s týmto? Keď to sf
no z cd/dvd nič nezmažeš pokiaľ nie je prepísateľné... ak to máš však na usb alebo nejakej karte, tak sa ti nespustí pokiaľ nesformátuješ a a keď sformátuješ tak zmažeš
@noha05 a máš originál? Lebo so Simsami bývajú v jednom kuse problémy, ja kým som tých mojich dala do hrateľnej podoby tak som si pekne zanadávala.
Ak máš originál, tak zavolaj na zákaznícku linku, na CD obale by malo byť číslo, tam ti isto budú vedieť poradiť. Ak máš kópiu, tak si radšej stiahni cez torrent novú a crackni. To je asi najjednoduchšia forma, keďže ti to CD nechce ani načítať.
@noha05 nedivím sa, že si to nevieš nainštalovať, keď rozmýšľaš o tom, či sa ti náhodou z toho cd - mimochodom dokonca údajne originálky nezmažú dáta. to je vtipné
@hotaru Ty vole, ano mám originálku si predstav... Keby chcem tak si viem nainštalovať stiahnutú kradnutú verziu, lenže to nechcem -.-
A prisámpánu bohu že mi to píše dačo o formátovaní... a ako viem tak formátovanie znamená zmazanie alebo dačo také. Takže ano, aj mne to príde divné že mi to píše na originálnom CD, kedysi som si to vedela v pohode nainštalovať, no potom som mala preinštalovaný Windows a asi po polroku som sa rozhodla nainŠtalovať si Sims znova...a píše mi to toto. Neviem možno nieje chyba v CD ale v mojom pc, no inú hru mi to nainštalovalo v pohode, takže nechápem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ak máš originál, tak zavolaj na zákaznícku linku, na CD obale by malo byť číslo, tam ti isto budú vedieť poradiť. Ak máš kópiu, tak si radšej stiahni cez torrent novú a crackni. To je asi najjednoduchšia forma, keďže ti to CD nechce ani načítať.
A prisámpánu bohu že mi to píše dačo o formátovaní... a ako viem tak formátovanie znamená zmazanie alebo dačo také. Takže ano, aj mne to príde divné že mi to píše na originálnom CD, kedysi som si to vedela v pohode nainštalovať, no potom som mala preinštalovaný Windows a asi po polroku som sa rozhodla nainŠtalovať si Sims znova...a píše mi to toto. Neviem možno nieje chyba v CD ale v mojom pc, no inú hru mi to nainštalovalo v pohode, takže nechápem...