Ahojte, chcela som sa len spýtať či niekto robil prijímačky na UK v Ba na odbor prekladateľstvo tlmočníctvo- angličtina a ruština a chcela som len vedieť či sa robia prijímačky aj z toho druhého predmetu alebo stačí len čisto z angličtiny?
@sleepwalker9 Nájsť niečo na tej prekliatej stránke školy je mega ťažké, mohli by ju konečne urobiť modernejšou formou, je otrasná. Keď som na nej niečo hľadala pred rokom, tak mi to trvalo celú večnosť, takže chápem, že sa tu kajusa1212 na to pýta radšej na birdzi.
Musis to najst na stranke, alebo normalne zavolaj na studijne oddelenie, za to nic nedas Lebo posledne roky sa to celkom menilo - zo severskych jazykov, arabciny a balkanskych sa nerobili testy, ale zo spanielciny hej. Inak tiez uplne chapem, ze sa pytas tu, ta stranka je horor.
Urcite ta ale cakaju testy studijnych predpokladov a test z anglictiny - na ten si urcite nezabudni precitat zoznam literatury, ktory bude vyveseny na stranke...niekde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Urcite ta ale cakaju testy studijnych predpokladov a test z anglictiny - na ten si urcite nezabudni precitat zoznam literatury, ktory bude vyveseny na stranke...niekde
-tá ich stránka mi minulý rok zožrala polku nervov