Ahojte, neviete ako to je s prestupom na inú VŠ ale na rovnaký odbor ? Bude sa do dať až po prvom ročníku alebo aj po prvom semestry ? Alebo zase budem musieť ísť do prváku a aj niečo zaplatiť....
No tak na UK neviem či ťa vezmú, oni to majú celkom prísne v niektorých veciach, čo ja viem tak niektorí museli ísť od nového roka a aj to od začiatku...musíš si zistiť na danej škole ako to u nich funguje, či by ti vôbec uznali predmety a kredity.
Cawte, potrebujem poradit momentalne studujem na SPU odbor regionalny rozvoj ale nebavi ma to. A rozmyslam na odbormi marketingova komunikacia v tt alebo masmedialna v tt, alebo este osobny trener v ba na UK.... co ma na trhu lepsie uplatnenie co myslite??? diki
@truck myslím si že všetky tri majú v budúcnosti uplatnenie takže to je len na tebe .. pozisťuj si veci ohľadom predmetov či by ťa bavili, čo sa týka skúšok a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov