Ahojte Mám v pláne ísť na PU na učiteľstvo.... dejepis - angličtina.
Je tu niekto kto tento odbor študuje? Ak áno, aká je angličtina náročná? A celkovo ake to tam je?
v prvom rocniku hned vyhadzovacia skuska - pravek..to je masaker, je toho vela a vyucujuci aj chce vela na to, aby si vobec s Eckom presla, vacsina prenasa, ale nevravim, ze sa to neda spravit na prvykrat...dalej stredovek - skusku nie je AZ take tazke urobit, horsie je to s pristupom vyucujucich, bude ta to stat vela nervov a nadavok...a najnovsie dejiny su tiez dost zaberak..skusajuci maju specificke poziadavky, ktore nie je take lahke splnit...takze nechod tam s ocakavanim, ze to vsetko budes davat lavou zadnou..
Idem tam s tym ze to bude makacka ...nejdem na najlahsi odbor len za cielom mat titul
Dejepis ma bavi a mala som a mam perfektnu profesorku ktora nas fakt podrobne pripravuje nielen na maturitu ..takze dejepis mi ide a aj nove dejiny preberame velmi podrobne a ratam s tym ze sa musim ucit
A prijimacky sa nerobia pokial viem ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ďakujem a ako je to s dejepisom?
Dejepis ma bavi a mala som a mam perfektnu profesorku ktora nas fakt podrobne pripravuje nielen na maturitu ..takze dejepis mi ide a aj nove dejiny preberame velmi podrobne a ratam s tym ze sa musim ucit
A prijimacky sa nerobia pokial viem ?
Tak hadam to nejako zvladnem ake mavas zapocty z dejepisu?