Nie, ale môžeš to zaujímavo využiť... Vypracuj sa na tlmocnicku prezidenta, a on odkaze inému: súhlasím s tým...
A ty preložiš napr. nesuhlasim s tým...
Nahráva sa to a akože oontroluje, ale nič sa skutočne nekontroluje každý len odfajkne ze správne preložené a nevypocuje si to...
Môžeš si pretvorit Slovensko ako chceš! Kiski povie Dobrý deň, ty to prelozis ako Chcel by som vám predať moje auto za 20 milionov kere poslete ná účet mojej tlmocnicky...
On odpíše: OK to beriem prideme si pon, ty to prelozis ako Aj ja vás zdravím...
Prídu zhabu auto pošlú ti prachy na účet a budeš sa tváriť ze kdo to bol, prečo prezidentovi ukradli auto...
prekladateľstvo je samo o sebe zbytočné. Tobôž v kombinácii s angličtinou, ktorú už ovláda aj predavačka za pultom. Radšej si sprav štátnicu na Štátnej jazykovej škole a nezabi 5 rokov o ničom odborom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
A ty preložiš napr. nesuhlasim s tým...
Nahráva sa to a akože oontroluje, ale nič sa skutočne nekontroluje každý len odfajkne ze správne preložené a nevypocuje si to...
Môžeš si pretvorit Slovensko ako chceš! Kiski povie Dobrý deň, ty to prelozis ako Chcel by som vám predať moje auto za 20 milionov kere poslete ná účet mojej tlmocnicky...
On odpíše: OK to beriem prideme si pon, ty to prelozis ako Aj ja vás zdravím...
Prídu zhabu auto pošlú ti prachy na účet a budeš sa tváriť ze kdo to bol, prečo prezidentovi ukradli auto...
Ty si kokoooOOOOTT!!