Tak teda prosím. Sloboda prejavu - vyjadrite sa, čo vám na tom vadí, prečo sa neviete baviť s niekým, kto dáva, ako s normálnym "čistým" človekom? Z určitého hľadiska je to to isté ako RASISTA. Rozdiely medzi ľuďmi. Iba, že niekto si vybrať môže a niekto
Nechapem o co ti ide A nechapem jak mozes porovnavat rasu s narkomanmi? Su to dve rozdielne veci...ja co nedavam tak urcite neskoncim mam pud sebazachovy vies? Ja ked ako nieco poviem na fetaka mam ist za to do basy? Nefetuj
Tipoval som, ze temu zalozila leskleoko, ale ako vestec by som sa teda neuzivil.
Ludi, ktori prepadli drogam odsudzujem z jedneho dovodu. Dobrovolne sa rozhodli znicit zivot sebe, ale aby toho nebolo malo castokrat zneprijemnia zivot aj svojim blizkym. Clovek, ktory je permanentne nafeteny, prestava vnimat realitu, okrem jeho mysle, si uz drogu zacina ziadat aj telo a vznika fyzicka zavislost. Nie je schopny udrzat si normalnu pracu, castokrat sa kvoli peniazom da na cestu zlocinu a zacne ublizovat aj uplne nevinnym ludom.
Argument : Ze nikto nie je bez viny a preto nema pravo sudit je totalne zcestny !
A k tej poslednej vete, uplne bez problemov tu prehlasujem ze sa v zivote fetu nedotknem ! NIKDY !
1 - ty si padla z oblakov? ved to je uplne nieco ine ako rasismus, ktorý diskriminuje niečo s čím sa človek narodil. To by sme potom mali rešpektovat aj zlodejov a vrahov? ...btw, tymi sa časom stane vacsina fetakov.
nikto ste to doteraz nepochopili tak ako som to myslela. tu ide o to, že s tými ľuďmi sa pomaly nikto nebaví a to chcem vedieť že prečo. v konverzáciách pred touto bolo povedané, že to je aj ako fajčenie - závislosť a tiež ako aj alkohol. A predsa tých, tých a tých vníma každý inak.
12. mno tvoju otazku nikto ani nepochopi mozno az teraz Nebavi a preco by som sa mal bavit s clovek ktory fuka pervitin bavit? S takym sa nemam o com bavit aj drogy neberem a myslim, ze o tom co mna zaujima sa tazko porozprava ked mu po hlave chodi od rana do vecera kedy si fukne...vrana k vrane sada, ze?
11. ach jaj, tak ty máš teda ten pud sebazáchovy teda strašne silný. V prvom rade sa pozri na seba... napísať aj ja na teba môžem že si neviem aký, ale ty ma vôbec nezaujímaš. To, že tu už vyťahuješ špúlenie pier a nwm čo všetko je vedľajšie, lebo o tom to tu neni...
všetkých do jedného vreca šmarme, veď to je najľahšie... a vidíš, máš tak priblblé názory, že sa nad tým až rozum pozastavuje. Nie každý feťko myslí iba na to, ako si fúkne. Ale neskúsenému človeku je to asi nadarmo vysvetľovať a baviť sa tu s ním o tom pekný zvyšok dňa Hajzelodkosti
17. neskusenemu uz chcem vidiet cloveka, ktory by to s radostou skusal A neboj odfajcene travy uz mam dost ale to uz je davno Nie fetak nemysli nato ako si fukkne on mysli nato, ze sa pojde prejst do prirody a tak
22. ja sa tu nepotrebujem chvalit dakym pervitinom alebo niecim inym tak hlboko neklesnem a trava, trava je obcas dobra to je moj nazor Zato ty sa mas urcite cim chvalit
23. Keď je niekto vyfičaný, stále rozpráva. Aj vie o čom, proste zrozumiteľne sa dá s takým človekom normálne baviť. Pokým nie je nejako dokalený a nwm čo všetko je to v pohode. Už keď fet s niečím mieša, tak sa pekne dojebkáva a vtedy si otupuje mozog. Tak ako aj alkohol keĎ pomiešaš - je ti ešte horšie, tak je to aj s drogami.
No nafetovaný človek nie je ani agresívny, ani zbytočne nevyríva, kdežto u opitého je to naopak... asi toľko
27. ja viem stale rozpravat aj ked nesom nafetovany a aj zrozumitelne a o vela veciach. Neni agresivny lebo drogy utlmuju a sposobuju uvolnenost takze zvacsa nesu agresivny coz sa netyka kokainu ktory dava pocit sily a po nom byvaju dakotry dost agresivny A ja ked som opity som velmi priatelsky
nechaj ich zit vo svojom svete...oni beru fetaka za niekoho oako 20 KILOVI STRASIAK...NEDOKAZU POCHOPIT ZE TAKY TU NIESU... a ani nevedie ze fetakom moze byt niekto na koho by to nikdy nepovedali...
32. ty sa uvedom - to asi preto lebo máš 12 moja. A tu sa nehovorí, tu sa píše taký štupel ako si ty je aj moja sestra, takže čisto viem čo a ako... dozreješ, neboj
30. vznika zavislost aj fyzicka a to s psychikou nema nic spolocne mooooja. Psychicka vznika zvacsa pri nadmernom uzivani travy napriklad. Inak ked citujes druhu stranu asi si nepochopila tomu textu mam ten dojem
31. v mojom okoli je vela ludi ktory beru drogy od travy cez piko az po kokain a niektory vyzeraju uplne normalne ale dobre im to zajebava v tych lebenach.
31,33 - gratulujem vam, fakt ste objavili ten "pravy" zmysel života. a ešte tu z nas budete robit debilov. ved len to, čo a ako pisete, hovori o vasom IQ. radsej to tu cele zmazte, lebo mi je z vas zle.
no a teraz aj tebe - na piku nevzniká fyzická, ale psychická závislosť - nevieš? nerieš!
fyzická ti vzn. napr. na heroíne a pod.
vieš fyzická závislosť - to sú proste samé bolesti a keĎ telo nedostane dávku, tak trpí
psychická - chceš zažiť niečo, čo si práve vtedy zažíval
teraz mi napíšeš, že to si vedel, ale príspevok horevyššie to vyvracia... len toľko, vážne sa nemám s tebou o čom baviť, no keď tak veľmi sa chceš zapájať
42. hej je a myslim ze k nim patris oka koncim je to debata o nicom s fiflenou ktorej zivot je fotak a make-up a mysli si ze je krasna a fuka piko na kazdej dedinnskej zabave skapem iq ti treba caf
Počúvaj, ty sa nevyvyšuj na do mnou zato že máš o par rokov viac, nezvyknem do ľudí vo fórach takto skákať ale keď už niekto začne s vekom tak to ma vie doraziť......ty tu hovoríš o rasizme ? rasizmus je niečo úplné iné to nemôžeš s odsudzovaním ľudí ktorý berú drogy, fetovaním porovnávať, za to že je niekto beloch, aziat...za to nemôže, človek nemôže zato akej je rasy ale človek môže za to a môže ovplyvniť či bude fetak alebo nebude....môj názor
s tebou som ja už dávno skončila a teraz si to sám potvrdil. Ty normálny rozum nedostaneš ani keby ti ho hádam naliali cez lievik. Vidíš, aspoň si nemyslím, že pre tento svet som nikto a to je hlavné a viem aj to, že určite mám ten pud sebazáchovy, ako si spomínal vyššie, silnejší ako ty a tu sa to prejavuje. Neviem či závidíš alebo čo, keĎ tu vyťahuješ len jedno a to isté - výzor a všetko, čo s ním súvisí. Viem naložiť ľuďom aj inak a nie iba tým ako vyzerám, no to ty asi nepochopíš.
A to IQ prenechávam tebe, je ti ho treba viacej ako mne
Podla man by travu mali legalizovat.. Ale este ejdna vec.. Je rozdiel medzi hulicom a fetakom!! Na toto si davat pozor.. Ale ako sa zas vravi: Trava je branou k drogam..
44. a predstav si že budem, čo ty proti mne zmôžeš??? také nič, za aké beriem aj to čo tu píšeš. Ber to alebo nie, no mám pravdu. Jasné - napíš si sem svoj názor - v tom ti nebránim, no napíš niečo také, čo tu ešte nebolo a nie to, čo odkopíruješ od druhého... viem ako to bolo u mňa v tvojom veku, ja som sa takisto hnevala, keď mi hovorili, že som ete deco. Ale raz aj ty vyrastieš, neboj
A nič som nehovorila o rasizme, písala som tam, že je to sčasti ako rasizmus a taktiež je tam napísané, že niekto si vybrať môže a niekto nie - ak vieš, čo tým bolo myslené
a zas si napísala druhý príspevok, ktorý tu už bol. Načo???
47. počúvaj ja som to neokopirovala , ja som si ani tie všetky hentie komenty, teda vašu hádku o ničom vôbec nečítala ! a inak za to že ty si bola v mojom veku iná tak musím byt aj ja ? za to že ty možno berieš drogy musím ich brat potom aj ja ? hm.....?...
Zakladatelka diskusie: Strašne sa mi páči ako reaguješ iba na tie príspevky na ktoré sa ti hodí Dávaš tu rozumy o dospelosti no predovšetkým by si mala dospieť ty. Tráva ťa nezloží to máš pravdu. Lenže také péčko. Veď dočkaj času, raz z neho budeš na dne. Tvrdiť opak je strašná naivita. A mám najradšej keď posudzuješ človeka podľa veku. Niekto psychicky dospeje v 25ke, iný už v v pätnástich rokoch. Vek nie je dôležitý ale NÁZOR toho človeka. Niekedy ťa môže prekvapiť.
Fakt sa mi to nechcelo citat dostal som sa tak po 15ty koment...
Preco sa s vami nikto nebavi? Pretoze neviete uvazovat triezvo, ste uplne mimo a ste socky, nuly a odpad spolocnosti. Preto.
A nechci mi nahovorit ze drogy ti ukazali zivot a podobne picoviny. A samozrejme plati to co bolo tusim v 6tom komente cosi o dobrovolnom niceni vlastneho zdravia, ublizovani nielen sebe (ano si predstav ze niektori ludia sa trapa ked skonci niekto ich znamy ako fetak) atd.
Jo a este jedna vec. Ked ta tak trapi ze ta ludia odsdzuju, seru na teba a nebavia sa s tebou - preco s tym neskoncis?
Vies padnut padne raz kazdy to hanba nie je, hanbou je nepostavit sa opat na nohy (a fetaci su presne tie sracky ktore len lezia na zemi a tvaria sa ze za to nemozu, alebo ze sa to neda atd atd prosto odpad a nuly hodne opovrhovania).
Tak ale v prvom rade sa opýtajte, prečo s tým začali. Možno ste to práve aj vy, kvôli ktorým sa trápili - možností je hneď niekoľko.
Nebavíte sa s takou spoločnosťou preto, lebo sami neviete o čom to je, tak je to aj s vrahmi, zlodejmi a pod. Aj tí sa radšej bavia s rovnocennými a s tými kto ich chápe. Je to smutné, no predsa je to len pravda. No raz na každého príde a možno keď ten čistý bude práve potrebovať pomôcť a tí, kt. sa mu javia ako skutoční priatelia ho opustia, pomôže mu práve ten, od kt. by to nečakal.
A ešte chcem dodať, že dá sa s tým aj prestať. Nestačí si povedať len dosť a kázať druhým nech s tým prestanú. Treba začať sám od seba. Sám si si dal, sám s tým prestaň. Všetko sa dá, len treba chcieť!
56. ak si pochopil, že ja som závislá tak to si na omyle, nie som, nepotrebujem to a keby nechcem abo na to nemám, tak nedostanem. Zas som to nezakladala na seba, chcela som len vedieť všeobecne názor na toto všetko. Ale zas tu niektorí "mudrci", kt. pojedli všetkú múdrosť sveta si myslia, že ten kto o tom napíše, ten to aj je, no opak je pravdou. Bola to normálna otázka ako každá iná a nebola adresovaná nikomu.
Kurva a ty si myslis ze vsetci co nefetujeme nemame problemy???? Ty si odkial padla? Z jahody??? KAZDY ma svoje problemy, lenze niektori sa im postavime, celime im a snazime sa ich vyriesit. VY ste tie ubohe nuly co si povedali ze sak to nezvladnu fukli si a skoncili ste ako odpad. Je to VAS problem. Nesnaz sa mi povedat ze za to mozem my. To je naivne a sproste (ani sa necudujem).
Co dal ti frajer kopacky? Smutne, ale stava sa to. Nie si ani prva ani posledna, ktorej sa to stalo. Zomrel ti niekto blizky? Taktiez nie si jedina. Mala si zle detstvo? Ani tu nie si jedina. Tak o com to meles?
NAlejme si cisteho vina, si v tych srackach az po usi a hladas len vyhovorky. Ked dospejes (dusevne) tak si konecne chybu priznas a mozno sa z tych sraciek aj dostanes.
PS: len mne to pripada alebo si sere zakladatelka to huby????
"No raz na každého príde a možno keď ten čistý bude práve potrebovať pomôcť a tí, kt. sa mu javia ako skutoční priatelia ho opustia, pomôže mu práve ten, od kt. by to nečakal." toto je dalsia uboha vyhovorka a argument podme na jahody v zime mozno najdeme 12 mesiacikov...
A hned potom pises ze sa s tym da prestat len treba chciet. Ano da, nikto nepovedal ze nie. Lenze vy nechcete a preto ste pre mna uboziaci a takymi aj ostane.
neviem ako si zrovna zobral tú pomoc od toho, od koho by to ani nečakal a čo si pod tým predstavuješ - opakujem, nie som závislá, no mám takých kamarátov, kt. chcem pomôcť. Vidíš, tebe napr. ani ten možno "bývalý" kamarát(ak si sa už s niečím takým stretol), kt. je možno teraz v tom nestojí aby si mu pomohol. To je zas tvoj charakter.
A tie problémy som tiež uviedla len ako príklad. Keby čítaš diskusiu od začiatku, pochopíš. Nestačí si prečítať jeden príspevok a potom si hneď myslieť, že vieš, kde si a tak. Ako som už napísala, je tu zbytočné sa aj o tom baviť, lebo proste sa to nedá.
Vidíš, že som napísala, že sa dá prestať, ale to že som napísala, že každý si to musí uvedomiť a musí to chcieť on, to už nevidíš, tak to tu neprekrúcaj!
63. mno dobre musim sa este vyjadrit. Chavez ma pravdu vo vsetkom s nim suhlasim. Mas takych kamaroatov? A ako im chces prosim ta pomoct? Co si ty cerveny kriz?? si naivna ked myslis, ze zavislemu pomozes a ak pomozes prides o nervy to ti garantuejem a seres si do huby a dost hlavne dospej lebo sa mi javis ako taka picenka co len mele a mele a mysli si ze spasi fetaka skurveneho. Si taka ista kasta ako oni patris k nim tak s nimi ostan. Ja fetakov a narkomanov poznam velmi dobre mam ich plne sidlisko a viem co su to za ludia a pozerala si dnes spravi? Nie? Tak si prisla o videovizitku fetaka
Pusinocka (napisem v odrazkach snad to lahsie pochopis )
- ziadny z mojich znamych nie je zavisly na drogach (bohuzial niektori kamarati mojich znamych su a vidim ako sa ti moji trapia a nemozes s tym nic)
- vies velke nic o mne tak mlc o charaktere ano? bola by si dost prekvapena
- doteraz si pisala ako keby si fetovala ked nie tak co riesis? ked sa chces bavit s fetakmi tak sa bav nikto ti v tom nebrani pre mna boli su a zostanu nulami s ktorymi sa bavit nebudem z vyssie napisanych dovodov
- diskusiu som precital uz celu a nic odlisne od prvych 10-20 komentov tam nebolo
- zrazu je to zbytocne? tak preco si zacinala s diskusiou? dosli argumenty? ved si obhaj svoj nazor, ale najskor zacni pouzivat normalne argumenty nie vymyslene fetacke sracky (nehovorim ze si fetacka, len ze pouzivas ich "ospravedlnenia")
- neprekrutil som nic, ak si si nevsimla dal som ti za pravdu tak co pistis? Povedal som ze fetaci s tym prestat nechu (cize si to neuvedomuju ak tak velmi chces) a preto su pre mna nuly
- no boze tak pri pisani som jedno pismenko zamenil, strasne... chod nazalovat pani ucitelke ze ujo chavez namiesto DO napisal TO (neboj ked dorasties tiez pochopis ze chyby sa prosto stavaju obzvlast ked niekto pise rychlo a vela.. tiez som bol tak stary ako ty - btw ze ti to nieco pripomina pani "dospela"?)
Hej stávajú, a tak ako chyby nechápete vy, nepochopím ani ja. Jednoducho si si to mal uvedomiť, keď si to písal, teraz je už neskoro. Vieš, kto do teba kameňom, ty doňho tiež.
A o rýchlosti ti písať nemienim, tiež by si sa čudoval keď idú myšlienky ako viem písať, jednoducho vidím, že sa s vami nedá, tak už sa rozdrapovať nemienim, lebo to nechcete a nepochopíte tak, či onak - asi toľko
ale inak, tu vôbec nejde o písanie, tak nemiešajte hrušky s jablkami. a 69. rob si srandu, tak dopadneš na hubu, že si možno raz spomenieš a úprimne ti to prajem a ver, že na každého raz príde
71: ano nejde o pisanie spravne si pochopila, ale jedina ktora drbe gramatiku si tu prave ty (cize viac menej si zase raz seres do huby...)
Dakujem za pekne prianie na hubu nepadnem neboj nic a keby aj tak mam priatelov na ktorych sa mozem spolahnut a viem ze mi pomozu (a ked padnem rozhodne to nezacnem ako posledna nula riesit drogami ale sa vzchopim a pojdem dalej silnejsi ako pred tym )
ou ou ou a Chavez, teraz si sa ukázal, vôbec, ale absolútne vôbec tá huba nebola želaná tebe - ale nech sa páči, čo nie je, môže byť!!!
Vieš, mňa to nezaujíma, je to tvoja vec s kým sa ty bavíš a popísala by som ti tu ešte milón iných vecí, kt. by si samozrejme zas otočil proti mne, takže radšej si to nechám pre sebal. Hej, tak vyhodím aspoň gramatiku, nie? Keď už nič iné vy vidieť nechcete a stále sa tu ohradzujete len fetom , fetom, fetom a ničím iným. Nebudem to tu ďalej rozpitvávať, proste ja viem svoje, vy viete svoje a o opaku sa navzájom nepresvedčíme. Pýtala som sa prosto len všeobecne ľudí, ako a prečo to tak je. Pustili ste sa do toho, o piču o tom viete, nezažili ste to a to mi úplne stačí. Toto bol môj posledný príspevok, proste vidíš, že s tým, kto o tom nemá ani len šajnu sa baviť o tom NEMIENIM... Bye-bye
77. vsak o fete je aj tato diskusia nie o gramtike snad...picu o tom vieme mno dobre to uz som v jdenom fore vysvetloval a ty vies toho fakt vela ked napises ze z pika nemoze byt fyzicka zavislost ta prava sa ozvala Konecne si skoncila
Ty musis trpiet tazkou psychickou poruchou a mam pocit ze najviac postihnuta je pamat. Ved ty nieco napises a hned v dalsom prispevku to popries. Ved ty protirecis sama sebe.
Jedine v com sa opakujes, je, ze ty si vlastne cista ale zaujima ta nas nazor. Ale to, ze si nepamatas co si pisala vo svojom predchadzajucom prispevku mi pripada ako keby si prave bola dobre nafukana !
Naviac tebe nezalezi na nasom nazore ! Ty nam tu cely cas vnucujes ten svoj pokriveny pohlad na drogy !!! Fetaci su jeden velky hnoj ! Ja osobne kamaratov fetakov nemam, kruta pravda je to, ze ked sa clovek stane zavisly tak ho kamarati neopustia, to opusti on ich !!! Stane sa z neho troska, looser a sam sebe sa zhnusi na tolko, ze sa uzavrie, lenze z tej samoty by ho coskoro drblo, tak sa zacne stretavat s podobnymi skrachovancami ako je on, ludia zatrpknuti ktorym je spatne ked sa pozru do zrkadla !!!
Aha zrazu to nebolo mne no ja nieviem ale mne to pripada ako reakcia priamo na mna. Aby to bolo pokope, toto som napisal ja "...pochopis ze chyby sa prosto stavaju obzvlast ked niekto pise rychlo..." a takto si zacala ty "Hej stávajú, a tak..." no a prispevok 71 zacal ale inak co mi pripadalo ako nadviazanie na predchadzjuci post.
Ved kludne napis tych milion pat inych veci, mozno ti dame vsetci za pravdu pokial to ovsem nebudu sracky ako doteraz. Mne to skor pripada, ze si zistila ze mame pravdu ale nemozes si priznat chybu a toto je prostriedok ako z toho vsetkeho vycuvat.
Isteze sa ohradzujeme fetom pretoze o fete je tato tema (to by si si mohla pamatat kedze si ju zalozila). Chcela si dovody preco? Mas ich.
Ty si zacala utocit s tym ze MY nic nevieme pretoze sme nefetovali atd. A ty si fetovala? Ano skusal som len travu a nastastie som pochopil ze dalej ist netreba a aj stravou som uz skoncil. Nuly ktore si potrebuju dat svoju davku som videl a viem ze tak skoncit nechcem - byvala spoluziacka ficala na piku a bola doslova troska + plno dalisch prikladov ktore sa nastastie mna nijako extra netykali. Uz len ako dodatok terajsia spoluziacka skusila vacsinu drog ale poslala to vsetko do pice dovod ti je snad jasny...
Čítala som diskusiu celú a bolo naozaj funny pozorovať "pani zakladateľku" a jej reakcie. Najprv reagovala na tie príspevky, ktoré sa jej hodili, potom došla Leskleoko, tak si našla aspoň jedného spojenca na svojej úrovni a potom došli argumenty, tak sa začala navážať. Vtipné
A prečo ich odsudzujem? Lebo kurva vidím feťákov denno denne keď som v BA a tí jebnutí kokoti sa ani neunúvajú to svinstvo za sebou odpratať, veď čoby, poruke je detské pieskovisko, hodíme to tam, veď čo taká jedna, dve, tri použité striekačky urobia...
Lebo len obmedzený človek si dokáže dať to svinstvo a ešte obmedzenejší je, ak si to zastáva. Áno Pusinocka, to bolo pre teba.
Ako som povedala, fetujte si, aj do smrti. Ja s feťákmi nikdy nič mať nebudem a je mi to jedno, ale kurva, neskúšajte tu prezentovať veci typu "drogy sú v pohode a je rozdiel medzi feťákom a narkomanom...a ani nevieš, ako do toho spadneš...a nie je na tom nič zlé..." A to prirovnanie k rasizmu bolo teda super, to ti poviem palec hore
No začni Pusinocka, mám 18, na vek sa nemôžeš odvolať, som zvedavá...a Gracee je oveľa oveľa OVEĽA inteligentnejšia ako ty.
Ayreen prepac ja naozaj nemam uz chut zapajat sa do tejto diskusie, nie je to preto, ze by som len trepala do vetra, len uz proste nemam energiu riesit nezmyselne diskusie. Neber to v zlom, vzdy som sa tu snazila ukazat obe strany a kazdy len nadaval. Moze mi to byt jedno a v podstate aj je, len mi je to trosku luto.. Tvoj prispevok mi padol do oci.. inac som sa tejto teme vobec nevenovala (len zbezne som to prerollovala)
Ale PS - keď sa niekto baví normálne /ako ty/, baví ma komunikácia. Môj emotívny príspevok bol venovaný skôr zakladateľkinej osobnosti a spôsobom, akým "viedla" túto diskusiu. Toť vše
AJ by som sa vyjadrila,lenze vidim to tak ze by ma aj tak zase vsetci spicovali...
Takze len jedna otazka dkedy je podla vas fetak fetakom?Kolko krat si musi dat,aby tym fetakom bol?raz za tyzden?raz za mesiac?Alebo staci raz za zivot?
ja nechcem nikoho sudit bez toho, aby som ho spoznala..pred ludmi, ktori beru tvrde drogy mam urcity odstup, ale porozpravat sa s nimi dokazem..niekedy mam pocit, ze dokazu genialne vyjadrit pocity.sem-tam si zahulim travu co podla mna ani zdaleke nieje nijako skodlive, ale nechcela by som skoncit ako narkoman, ktory je psychicky aj fyzicky zavisly..lenze clovek nikdy nevie, to je na tom to najhorsie..
Uz vela ludi povedalo co som chcel ja ... v skratke
Tvoj nazor na vec je subjektivny a nie objektivny si deformovana najskor porstredim kde zijes (to ti nezazlievam nie je tvoja chyba) osobne si myslim ,ze trpis narcismom a si strasny egoista , kedze nedokaze uznat nazor druheho ...
AKo bolo povedane ty sa na nazor ostatnych nepytas , ale svoj im vnucujes. Okrem toho mas skreslene informacie ohladom navikovosti...
Kazda zavyslost na sintetickej , alebo prirodnej droge je takzvana toxikomania a vyznacuje sa potrebou zvysovat davku , rozdiel je vsak v stupni zavyslosti , sprievodne javy :
Miluska: pre mna je fetak kazdy kto si dava pravidelne je mi jedno co a s tymi 85% uber Len podotykam ze k drogam neradim cigarety a alkohol a k fetakom neradim ani obcasnych hulicov travy.
Ja som v zivote drogy neskusala, dokonca ani obycajnu cygaretu som nevyfajcila... Ale takych ludi sa snazim neodsudtzovat...najprv by som toho cloveka musela velmi dobre spoznat, aby som mohla nieco proti nemu mat.
Miluska: ved som napisal, ze ludi co sem tam hulia travu este pochopim a tiez ze ludi co PRAVIDELNE si nieco slahnu, pravidelne to jest naprikald raz za tyzden.
Btw dat si drogu pretoze chcem, to sa mi zda ako "ticha zavislost"...
preco ??.. preco sa ludia s nimi nebavia??... preco ich odsudzuju?? asi peto ze si nicia zivoty.. a ostatni nechapu preco ... chodila som s jednym takym ... a poviem vam je to svinstvo ... ja som nikdy nemala nic proti fakt obcasnemu fajceniu travy ...ale teraz mi vadi uz i len ked sa nejaka droga co i len spomenie ... nici to cloveka ktory berie drogy nici to ludi okolo ktori ho maju radi .. strasne boli ked ti zavola len ked je nadrogovany ... neskor ti zavola ze ahoj milacku som zavrety v blazinci .. a to prave vtedy ked si myslis ze uz tvoj zivot ide dobrym smerom ked sa uz konecne mas fajn ... a uz na neho nemyslis .... vtedy zistis od kamosov ze zacal brat este horsie veci ... tak strasne sa o neho bojis ale nic s tym nemozes urobit... snazis sa mu pomoct ale neda sa... napise ti ze sa chce k tebe vratit ze vsetko povedal rodicom ... a ty ho sice mas rada ale nedokazes chodit s fetakom lebo vies ake to je .. nechces kazdu sekundu sa bat ze ti zazvoni telefon a oznamia ti ze je v nemocnici ked nie nieco horsie ... ale bojis sa ze ked povies ze aj ked ho mas rada nechces s nim byt tak urobi nejaku somarinu .. a vies ze je schopny vselicoho lebo vies ze sa uz raz predavkoval liekmi na schyzofreniu.. a tu shcyzofreniu ma z tych vsetkych svinstiev co berie .. a je to cely kolobeh .. pretoze drogy berie lebe nevydrzi ked pocuje steny dychat boji sa drogy ho ukludnuju .. ale doookelu to vsetko ma z drog .. sa mu to zhorsuje ale podla neho jedine co mu pomaha su zas len a len drogy... lutujem jeho zlatych rodicov... nezasluzia si to ... pravdu vam poviem ja s drogami nechcem mat nic .. ja som nikdy ani len obycajnu cigaretu v ustach nemala.. preco nema kazdy tak pevnu volu?? preco ludia ktorych mame radi padaju na dno a vy ich nedokazete zachytit??
zacina to huleni, niekto pritom zastane a iny pokracuju...drogy, uz len to slovo je cloveku protivne...ty co druguju postupne stracaju vsetko to co mali radi ako cisty, no neuvedomuju si to pretoza to zatieni osial chemie...oblak ktori pokrie vsetko, (mozno aj preto sa im tak lesknu oci ) ohladne drog neezistuje pomoc dobrim slovom... ked chces musi to bit vidiet...!!... stratila som, no netuzim byt lutovana... vzdy vam vicitam to ze nedokazete otvorit diskusiu bez toho aby ste ju vopret neodsudiliked vam nejaky fetak alebo narkoman nieco urobyl prosim...ale ja a verim ze aj dalsi nemaju potrebu a dufam ze ani nechcu ublizit... a ked sa tak satne som presvedcena o tom ze sem uz dlho predtym nebudem pisat...tymto si nezastavam drofy a ani tich co ich beru... stojim si za svojimi slovamy ze cloveka najprv vypocut az potom odsudit...proti vam cistym nemam absolutne nic...ved by bola blbost keby aj ano, vej ja som BOLA...a niekedy by som nou chcela byt znovu... vratit spet cas, znovu sa chvalit ze som na svojich narotkach vypila pol litra vodky .. no potom sa natiahne a ja znova zabudam.. vy co ste nezacali.. ani nezacinajte..toto je rada od niekoho co stym drzi estelen kratko... no do zrkadla sa pozera s velmi velkym odporom...
106. prepac, ale uz si kurva zavri tu svoju nedozretu pubertacku hubu a tie zvasty typu "oblak ktori pokrie vsetko" si nehaj pre svojich fet kamosov! Nato si dosla kedy? Ked si jebla lajnu? Tak sa kukaj aj nadalej s tym odporom, ked preto nemienis nic robit len sa lutovat a s tou skolou co si chcela dokoncit zabudni pokial budes fetovat ledva spravis ucnovku...takze tvoja buducnost je ista.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ...ti vole mi to tu pripada jak v parlamente..kazdi si tu jebe svoje..toto neni diskusia ale vec tipu-ja mam pravdu a ostatni chodte do pice..heh
Vsetky prispevky mi pripadaju stale take rovnake, dve strany a hotovo... Ponizujete sa navzajom obydve strany Majte v pici nerieste sa.. A hadzete sa navzajom do jedneho vreca odpadu..
109. cim sa odlisujem ja? V mnohych veciach..nefetujem, dokoncil som skolu, hladam si zamestnanie a buduci rok ak sa podari idem na vysoku v tom sa ja odlisujem od teba takze neni to len o hovne mno mozno pre teba hej bo tvoj zivot je o jednom velko hovne spodina...
nie je to ako rasista...lebo rasu si nevyberies, ale to ci budes fetovat ano...a neviem odkial mas ze sa ludia nebavia normalne aj s fetakmi..podla seba sudim teba takze asi tebe tak strasne vadia...
.každý i je za voje činy zodpodvedný sám a mal by za ne znášať aj svoje dôsledky.. poznám ľudí čo fetujú a jú to poväčšinou len ľudia. ktorím sa niečo v rodine stalo a nevedia to inak riešiť ako droami. myslím že normálny asň trochu inteligetný človek takéto veci nespraví
pusinocka ty si fakt inteligentne dievca...vobec sice nechapem naco bola tato diskusia dobra, ale ved to neriesim...cele je to trapne a stoji to cele za velke h...hajzelodkosti- tebe sa divim ze sa ti s nou chcelo hadat, ale mas moj obdiv, fakt jeden z mala normalnych nazorov...
Mila zakladatelka..ty porovnavaš tych, ktory nemaju radi fetakov s rasistami?? tak to si potom jak špatne na tom...podla mna rasista napr. nenavidi čiernych..ale oni za to nemožu že sa tak narodia... ale šak detail a fetak alebo narkoman? rozdiel u mna nepodstatny...no u mna je človek jedno z toho ak si picha alebo šnupe raz za den... bo to je podla mna znak zavislosti... a možno sa mylim... ale čo už... a ked si da niekto napr. ganju alebo nejaku tabletku občas na party aby sa vybesnil tak v poho...alebo pije alkohol alebo fajči.. ale uznajte... maš po cigarete z tabaku take stavy ako po davke pika napríklad? niee...a ete som nevidela a nepočula o človeku ktory by pre cigarety rozpredal majetok... pre drogy ako heroin a pod to už ano
No dobre, klidek Ano, narkoman a cierny, to su uplne dve rovnake veci Dve velmi porovnatelne veci Som zvedava, ci by ti vasi skor schvalili cierneho alebo fetacika Rasizmus je odsudzovanie niekoho, kto je iny a vacsinou su to vrodene, ak to tak mozem nazvat, "chyby"....ale fetakom sa stanes...do toho ta nikto netlaci, to je na tebe....
...btw.: ten, kto huli travu, ten nie je fetak...to by bol aj alkoholik alebo fajciac fetak, pretoze ganja nie je o nic horsia
Prioritny rozdiel je ten, ze kto droguje, si za to moze sam - a drogy naozaj degeneruju mozog. Som ochotny takemu cloveku pomoct, samozrejme, ale niet divu, ze ich spolocnost/ludia beru inak, ked maju oci zavrete chemickymi latkami ktorymi si dobrovolne jebu mozog.
Ja si myslim že niesom rasista. Z určite hľadiska ak si zoberiem špinaveho smradľavého cigana... nepoviem mu nič a obídem... myslim si že zato si môže sam (teda aj je dospelí, ak je dieťa.. tak rodičia)... my v triede tiež mame cigánku a náhodou je celkom v pohode... nechodí optrhaná špinava.. sice nie je najbohatšia ale vychadzame s ňou... ale často krat ssu romovia aj protivný a len by zabíjali ale ani sa im nedivim, "skinhédi" to chcu tiež
nechcu sa mi citat vsetky komenty prve tri styri stacili. pusinocka zaostala si ty.. u nas problem bavit sa s tym co "dava" aby som sa vyjadrila ako ty problem nie je ak je to este v ramci normy (to jest clovek si raz za cas zahuli apod veci lahsieho razenia). nepodoba sa to na rasizmus.. okrem toho ak sa stale bavime o drogach tak tie si vyberas ty sama pokial viem.. ked zacnes "davat" su to len tvoje rozhodnutia. ked prestanes tvoje rozhodntuie. to ze ostanes v srackach je tvoja vina.. tolko k tomu.. je to smutne ked clovek ostane v srackach, chapem to ale treba sa z toho dostat von... som ochotna pomoct.. ale aby som sa stale bavila s clovekom ktory je uplne mimoza, nevnima proste je uz uplne out to nema vyznam... a ak mas nejake paranoje z fetu tak vyhladaj odbornu pomoc
este vlastne neznasam ked sa vytocim potom mam myslienky velmi chaoticky rozhadzane: ak raz budes dospela, budes mat rodinu, deti ktore nadovsetko milujes vies si predstavit samu seba sfetenu pod obraz bozi???tazko predstavitelna idyla isnt it?
co sa tyka rasizmu to je ina kapitola. zaloz novu diskusiu
ja so zakladatelkou suhlasim...treba pomahat,aj ked pomoc neprijmu...vzdy sa da nieco urobit,a nie len povedat " to je kkt,dava hacko"...nvm ci ma niekto pochopi,kazdopadne viem o com hovorim...
@5 ale ved pozri, aspon by sme amli tym ludom pomahat!!! Ja som uz jednemu typkovi s kamosmi pomohli a uz nefetuje, proste musi ho neikto podrzat a ked budeme ludi odsudzovat, budu fetovat este vaic..
No ludia porovnajte... Co ej horsie? Trava alebo chlast a cigy? No a teraz komentujte!! Chlast robi ludi idiotmi a cigarety zas robai ludmi zavislimi( a o to v drogach predsa ide) a nervoznimi ked si nedaju cigu.. A na trave zavislost nieje, iba u extremnych typkov a trava je ako cokolada.. Ked an nu mas chut, das si A je rozdiel medzi hulicom a fetak, ok? Ja som hulic a mna trava nelaka kazdy den a co.. Nemal som aj 3 mesiace a vydrzal by som aj bez toho, ale obcas oslavovat s kamosmi je ok, no nie? Ale ako sa vravi: "Vsetko z mierou"
chemist: mas uplne pravdu, uplne najvacsiu. ale toto ludia nechapu, lebo to nemaju vysvetlene. z medii pocuju len uplne zle veci, napr teraz ze nasli niekoho s 35g a ze 10 rokov basa. fajn ked za vrazdu je 8. a si v miestnosti 2x2 metre 10 rokov za to ze si mal trocha zeliny co nikomu nic neurobi.
druha stranka veci je ta, ze sa poznam v skorsom veku ako som mal uplne rovnake nazory, ale je velmi dolezite pri nich aj zotrvat, lebo trava je nie ze brana k tvrdim droga, ale je to skor psychicka prekazka (i ked je vyvolana spolcnostou) ktoru ked prekrocis, tak uz si v tej skupine ludi ktori skusili. a vtedy je dolezite ostat taky pevne odhodlany aj nadalej
ja som fetak... a 2 tz som nic nemala... no priznam sa ze v sobotu som si zahulila... musela som sa skrotit, a ani ma to uz tak nebavilo ked to bolo tak casto... .. ale neprestanem..
ked mas kamaratov ktori do toho padli neni dovod nebavit sa s nimi praveze je dobre pomoct,lenze oni maju tvoju pomoc v pici lebo fetuju...a ma zmysel s takym clovekom si nieco povedat?pecko meni charakter na nespoznanie tak preco sa mas teda bavit s niekym koho uz ovlada?a ked su to neznami a vidis ze fetuju o com sa s nimi budes bavit...skamaratit sa s nimi nech ta do toho stiahnu tiez...je to odsudzovanie a co...ale neni to nieco s cim sa narodis nemas v genoch ze budes drogovo zavisly...nemozes porovnavat rasu a to ze niekto fetuje...a aj tak som nikdy nechapal ze jak moze niekomu stat piko zato uz len kvoli tym doslapom...a stavy nic uchvatne je to cista picovina
a co ked toho cloveka spoznas, zistis ze je popici... raz som sedela s kamaratkou a jej kamoskou na disko... a holka akurat kamoske dohovarala ze nech jebe na chalana... ze je to kokot bo huli... v tedy som sa jej spitala a co ja??..co si myslis o mne??..(bo ma to zarazilo ze ho takto odsudila LEN koli tomu)...a ona mi s rozjasnenym usmevom povedala..: ty? ty si uplny popic... cisty pojasenec... super holka...
a ja som jej nato: dik... on huli je to kokot... a co povies ked sa ti priznam ze ja fetujem...
v momente jej zamrzol usmev... nie vsak preto co robym, ale preto ako som ju dostala do uskych...
niekedy clovek prekvapi... ale niekedy nebyt drog... nebol by clovek tam kde je...(myslene v dobrom) a nebol by taky aky je( tiez v dobrom)...
takze ked sa ti niekto rata, a ty zistis ze droguje... zamysli sa ci by si si ho vobec vsimol..(niek koli drogam)...keby bol cisty...a kamaractvo by nikdy nebolo...
PS...nech to nokto nepochopi ze by mal tolerovat drogy u kamosom...alebo vobec nieco take...
# 37 Pusinocka666:že na piku nevzniká fyzická zavislosť??? a to prosím ťa odkial máš??
vieš čo tak si lkudne fetuj newem kolko dní v kuse a potom prstan a uvidíš tie krasne dojazdy že nebudeš vedieť č so sebou nebudeš jesť spať ... a jedine na čo budeš myslieť kde zohnať davku.Fetakov uplne neodsudzujem ale ked niekto chce začať davaž herak alebo piko tak nech si najprv naštuduje o čom to je.Lebo neskor sa može na neho každý z vysoka vykašlať ked bude zničený a žiadať o pomoc vieš???nehovorim že su neni aj taky že davali koli problemom ale to je tiež blbosť lebo s tým nič nevyriešia a kedže su psychicky labilný dojebe ich to ešte viac.A taký čo to davaju z nudy laebo z haluze su dobrý debili.a možu len dufať že potom im bude niekto pomahať sa z toho dostať
je to tema na dlho (tema tohto fora) takze az budem mat cas, tak popisem viac, ale pre zaciatok len pre aischa6: na piku vznika fyzicka zavislost? NIE NIE NIE a NIE. NEVZNIKA.
bohuzial.
to ze nevies co zo sebou, to je preto, lebo strasne chces znova piko, a nevies co mas robit, proste si nervozna kvoli psychike.
to, ze nejes, to je jeden z vedlajsich ucinkov metanfetaminu, nie zavislost.
a to, ze nespis, za to tiez moze zlozenie tej latky, a nie zavislost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
141 komentov
Ludi, ktori prepadli drogam odsudzujem z jedneho dovodu. Dobrovolne sa rozhodli znicit zivot sebe, ale aby toho nebolo malo castokrat zneprijemnia zivot aj svojim blizkym. Clovek, ktory je permanentne nafeteny, prestava vnimat realitu, okrem jeho mysle, si uz drogu zacina ziadat aj telo a vznika fyzicka zavislost. Nie je schopny udrzat si normalnu pracu, castokrat sa kvoli peniazom da na cestu zlocinu a zacne ublizovat aj uplne nevinnym ludom.
Argument : Ze nikto nie je bez viny a preto nema pravo sudit je totalne zcestny !
A k tej poslednej vete, uplne bez problemov tu prehlasujem ze sa v zivote fetu nedotknem ! NIKDY !
"z urciteho hladiska je to ako RASISTA"
ty sa radsej zamysli o com pises
1 - ty si padla z oblakov? ved to je uplne nieco ine ako rasismus, ktorý diskriminuje niečo s čím sa človek narodil. To by sme potom mali rešpektovat aj zlodejov a vrahov? ...btw, tymi sa časom stane vacsina fetakov.
dal by si si, čo?! hahahaha!
Davat cigarety a drogy na tu istu uroven ?
To nemozes mysliet vazne.
odfajčený
21. už sa nad tebou nepozastavujem
No nafetovaný človek nie je ani agresívny, ani zbytočne nevyríva, kdežto u opitého je to naopak... asi toľko
Iný prípad je, že už nevedia ako sa zabaviť ďalej. "Fetuje sa kvôli nude"
Poznám aj prípady, kt. dávajú preto, aby sa práve vyrozprávali, baby aby doma dačo porobili a tak.
Proste keď to niekto dá, uvidí, čo je zač. Uvidí tie pozitíva a negatíva prečo to robí. Je to už len na ňom, či prestane alebo nie.
A ďalej je to ešte o psychike človeka. Psychicky labilní ľudia by nemali fúkať, lebo vo väčšine prípadoch vzniká závislosť a podobne.
nechaj ich zit vo svojom svete...oni beru fetaka za niekoho oako 20 KILOVI STRASIAK...NEDOKAZU POCHOPIT ZE TAKY TU NIESU... a ani nevedie ze fetakom moze byt niekto na koho by to nikdy nepovedali...
31. v mojom okoli je vela ludi ktory beru drogy od travy cez piko az po kokain a niektory vyzeraju uplne normalne ale dobre im to zajebava v tych lebenach.
fyzická ti vzn. napr. na heroíne a pod.
vieš fyzická závislosť - to sú proste samé bolesti a keĎ telo nedostane dávku, tak trpí
psychická - chceš zažiť niečo, čo si práve vtedy zažíval
teraz mi napíšeš, že to si vedel, ale príspevok horevyššie to vyvracia... len toľko, vážne sa nemám s tebou o čom baviť, no keď tak veľmi sa chceš zapájať
Mno vidim to tak, ze fakt s vami nikto nesuhlasi Pusinocka a leskleoko a mi sme ti hlupy co nic nevedia opat
sama by som to hádam lepšie nenapísala... len by som ti upravila to MI na MY a HLUPY na HLUPI
takže asi tak.
Je rozdiel keď niekto fúka a pichá si
Počúvaj, ty sa nevyvyšuj na do mnou zato že máš o par rokov viac, nezvyknem do ľudí vo fórach takto skákať ale keď už niekto začne s vekom tak to ma vie doraziť......ty tu hovoríš o rasizme ? rasizmus je niečo úplné iné to nemôžeš s odsudzovaním ľudí ktorý berú drogy, fetovaním porovnávať, za to že je niekto beloch, aziat...za to nemôže, človek nemôže zato akej je rasy ale človek môže za to a môže ovplyvniť či bude fetak alebo nebude....môj názor
A to IQ prenechávam tebe, je ti ho treba viacej ako mne
A nič som nehovorila o rasizme, písala som tam, že je to sčasti ako rasizmus a taktiež je tam napísané, že niekto si vybrať môže a niekto nie - ak vieš, čo tým bolo myslené
a zas si napísala druhý príspevok, ktorý tu už bol. Načo???
Zakladatelka diskusie: Strašne sa mi páči ako reaguješ iba na tie príspevky na ktoré sa ti hodí Dávaš tu rozumy o dospelosti no predovšetkým by si mala dospieť ty. Tráva ťa nezloží to máš pravdu. Lenže také péčko. Veď dočkaj času, raz z neho budeš na dne. Tvrdiť opak je strašná naivita. A mám najradšej keď posudzuješ človeka podľa veku. Niekto psychicky dospeje v 25ke, iný už v v pätnástich rokoch. Vek nie je dôležitý ale NÁZOR toho človeka. Niekedy ťa môže prekvapiť.
Preco sa s vami nikto nebavi? Pretoze neviete uvazovat triezvo, ste uplne mimo a ste socky, nuly a odpad spolocnosti. Preto.
A nechci mi nahovorit ze drogy ti ukazali zivot a podobne picoviny. A samozrejme plati to co bolo tusim v 6tom komente cosi o dobrovolnom niceni vlastneho zdravia, ublizovani nielen sebe (ano si predstav ze niektori ludia sa trapa ked skonci niekto ich znamy ako fetak) atd.
Vies padnut padne raz kazdy to hanba nie je, hanbou je nepostavit sa opat na nohy (a fetaci su presne tie sracky ktore len lezia na zemi a tvaria sa ze za to nemozu, alebo ze sa to neda atd atd prosto odpad a nuly hodne opovrhovania).
PS: pre mna fetak jak narkoman
Nebavíte sa s takou spoločnosťou preto, lebo sami neviete o čom to je, tak je to aj s vrahmi, zlodejmi a pod. Aj tí sa radšej bavia s rovnocennými a s tými kto ich chápe. Je to smutné, no predsa je to len pravda. No raz na každého príde a možno keď ten čistý bude práve potrebovať pomôcť a tí, kt. sa mu javia ako skutoční priatelia ho opustia, pomôže mu práve ten, od kt. by to nečakal.
A ešte chcem dodať, že dá sa s tým aj prestať. Nestačí si povedať len dosť a kázať druhým nech s tým prestanú. Treba začať sám od seba. Sám si si dal, sám s tým prestaň. Všetko sa dá, len treba chcieť!
Co dal ti frajer kopacky? Smutne, ale stava sa to. Nie si ani prva ani posledna, ktorej sa to stalo. Zomrel ti niekto blizky? Taktiez nie si jedina. Mala si zle detstvo? Ani tu nie si jedina. Tak o com to meles?
NAlejme si cisteho vina, si v tych srackach az po usi a hladas len vyhovorky. Ked dospejes (dusevne) tak si konecne chybu priznas a mozno sa z tych sraciek aj dostanes.
PS: len mne to pripada alebo si sere zakladatelka to huby????
"No raz na každého príde a možno keď ten čistý bude práve potrebovať pomôcť a tí, kt. sa mu javia ako skutoční priatelia ho opustia, pomôže mu práve ten, od kt. by to nečakal." toto je dalsia uboha vyhovorka a argument podme na jahody v zime mozno najdeme 12 mesiacikov...
A hned potom pises ze sa s tym da prestat len treba chciet. Ano da, nikto nepovedal ze nie. Lenze vy nechcete a preto ste pre mna uboziaci a takymi aj ostane.
59. Ako mám sakra chápať vraha? Si predstav že ti zabije niekoho blízkeho. Ty za ním prídeš, pohladkáš ho po hlave a začneš ho utešovať???!!!
Keby som tu neviedol diskusiu z Hajzlomodkosti tak už z tade dávno vypadnem lebo ty naozaj ...
brzda (strasne jemne povedane)
A tie problémy som tiež uviedla len ako príklad. Keby čítaš diskusiu od začiatku, pochopíš. Nestačí si prečítať jeden príspevok a potom si hneď myslieť, že vieš, kde si a tak. Ako som už napísala, je tu zbytočné sa aj o tom baviť, lebo proste sa to nedá.
Vidíš, že som napísala, že sa dá prestať, ale to že som napísala, že každý si to musí uvedomiť a musí to chcieť on, to už nevidíš, tak to tu neprekrúcaj!
A píše sa DO huby, ne TO
To fakt nechápete??? Keď to nepochopíte ani na príklade tak už vážne vám potom ani svätná voda nepomôže!!!
63. mno dobre musim sa este vyjadrit. Chavez ma pravdu vo vsetkom s nim suhlasim. Mas takych kamaroatov? A ako im chces prosim ta pomoct? Co si ty cerveny kriz?? si naivna ked myslis, ze zavislemu pomozes a ak pomozes prides o nervy to ti garantuejem a seres si do huby a dost hlavne dospej lebo sa mi javis ako taka picenka co len mele a mele a mysli si ze spasi fetaka skurveneho. Si taka ista kasta ako oni patris k nim tak s nimi ostan. Ja fetakov a narkomanov poznam velmi dobre mam ich plne sidlisko a viem co su to za ludia a pozerala si dnes spravi? Nie? Tak si prisla o videovizitku fetaka
Nie, ja správi nepozerám, ja pozerám jedine SPRÁVY!!!
- ziadny z mojich znamych nie je zavisly na drogach (bohuzial niektori kamarati mojich znamych su a vidim ako sa ti moji trapia a nemozes s tym nic)
- vies velke nic o mne tak mlc o charaktere ano? bola by si dost prekvapena
- doteraz si pisala ako keby si fetovala ked nie tak co riesis? ked sa chces bavit s fetakmi tak sa bav nikto ti v tom nebrani pre mna boli su a zostanu nulami s ktorymi sa bavit nebudem z vyssie napisanych dovodov
- diskusiu som precital uz celu a nic odlisne od prvych 10-20 komentov tam nebolo
- zrazu je to zbytocne? tak preco si zacinala s diskusiou? dosli argumenty? ved si obhaj svoj nazor, ale najskor zacni pouzivat normalne argumenty nie vymyslene fetacke sracky (nehovorim ze si fetacka, len ze pouzivas ich "ospravedlnenia")
- neprekrutil som nic, ak si si nevsimla dal som ti za pravdu tak co pistis? Povedal som ze fetaci s tym prestat nechu (cize si to neuvedomuju ak tak velmi chces) a preto su pre mna nuly
- no boze tak pri pisani som jedno pismenko zamenil, strasne... chod nazalovat pani ucitelke ze ujo chavez namiesto DO napisal TO (neboj ked dorasties tiez pochopis ze chyby sa prosto stavaju obzvlast ked niekto pise rychlo a vela.. tiez som bol tak stary ako ty - btw ze ti to nieco pripomina pani "dospela"?)
A o rýchlosti ti písať nemienim, tiež by si sa čudoval keď idú myšlienky ako viem písať, jednoducho vidím, že sa s vami nedá, tak už sa rozdrapovať nemienim, lebo to nechcete a nepochopíte tak, či onak - asi toľko
Dakujem za pekne prianie na hubu nepadnem neboj nic a keby aj tak mam priatelov na ktorych sa mozem spolahnut a viem ze mi pomozu (a ked padnem rozhodne to nezacnem ako posledna nula riesit drogami ale sa vzchopim a pojdem dalej silnejsi ako pred tym )
71. spomeniem? ja fetovat nebudem a moji kamarati tiez nie naro maju trosku viac v hlave. A ked na nu padnem tak spravim to co napisal Chavez
74. dufam, ze este aj pride
Vieš, mňa to nezaujíma, je to tvoja vec s kým sa ty bavíš a popísala by som ti tu ešte milón iných vecí, kt. by si samozrejme zas otočil proti mne, takže radšej si to nechám pre sebal. Hej, tak vyhodím aspoň gramatiku, nie? Keď už nič iné vy vidieť nechcete a stále sa tu ohradzujete len fetom , fetom, fetom a ničím iným. Nebudem to tu ďalej rozpitvávať, proste ja viem svoje, vy viete svoje a o opaku sa navzájom nepresvedčíme. Pýtala som sa prosto len všeobecne ľudí, ako a prečo to tak je. Pustili ste sa do toho, o piču o tom viete, nezažili ste to a to mi úplne stačí. Toto bol môj posledný príspevok, proste vidíš, že s tým, kto o tom nemá ani len šajnu sa baviť o tom NEMIENIM... Bye-bye
Ty musis trpiet tazkou psychickou poruchou a mam pocit ze najviac postihnuta je pamat. Ved ty nieco napises a hned v dalsom prispevku to popries. Ved ty protirecis sama sebe.
Jedine v com sa opakujes, je, ze ty si vlastne cista ale zaujima ta nas nazor. Ale to, ze si nepamatas co si pisala vo svojom predchadzajucom prispevku mi pripada ako keby si prave bola dobre nafukana !
Naviac tebe nezalezi na nasom nazore ! Ty nam tu cely cas vnucujes ten svoj pokriveny pohlad na drogy !!! Fetaci su jeden velky hnoj ! Ja osobne kamaratov fetakov nemam, kruta pravda je to, ze ked sa clovek stane zavisly tak ho kamarati neopustia, to opusti on ich !!! Stane sa z neho troska, looser a sam sebe sa zhnusi na tolko, ze sa uzavrie, lenze z tej samoty by ho coskoro drblo, tak sa zacne stretavat s podobnymi skrachovancami ako je on, ludia zatrpknuti ktorym je spatne ked sa pozru do zrkadla !!!
Ved kludne napis tych milion pat inych veci, mozno ti dame vsetci za pravdu pokial to ovsem nebudu sracky ako doteraz. Mne to skor pripada, ze si zistila ze mame pravdu ale nemozes si priznat chybu a toto je prostriedok ako z toho vsetkeho vycuvat.
Isteze sa ohradzujeme fetom pretoze o fete je tato tema (to by si si mohla pamatat kedze si ju zalozila). Chcela si dovody preco? Mas ich.
Ty si zacala utocit s tym ze MY nic nevieme pretoze sme nefetovali atd. A ty si fetovala? Ano skusal som len travu a nastastie som pochopil ze dalej ist netreba a aj stravou som uz skoncil. Nuly ktore si potrebuju dat svoju davku som videl a viem ze tak skoncit nechcem - byvala spoluziacka ficala na piku a bola doslova troska + plno dalisch prikladov ktore sa nastastie mna nijako extra netykali. Uz len ako dodatok terajsia spoluziacka skusila vacsinu drog ale poslala to vsetko do pice dovod ti je snad jasny...
Čítala som diskusiu celú a bolo naozaj funny pozorovať "pani zakladateľku" a jej reakcie. Najprv reagovala na tie príspevky, ktoré sa jej hodili, potom došla Leskleoko, tak si našla aspoň jedného spojenca na svojej úrovni a potom došli argumenty, tak sa začala navážať. Vtipné
A prečo ich odsudzujem? Lebo kurva vidím feťákov denno denne keď som v BA a tí jebnutí kokoti sa ani neunúvajú to svinstvo za sebou odpratať, veď čoby, poruke je detské pieskovisko, hodíme to tam, veď čo taká jedna, dve, tri použité striekačky urobia...
Lebo len obmedzený človek si dokáže dať to svinstvo a ešte obmedzenejší je, ak si to zastáva. Áno Pusinocka, to bolo pre teba.
Ako som povedala, fetujte si, aj do smrti. Ja s feťákmi nikdy nič mať nebudem a je mi to jedno, ale kurva, neskúšajte tu prezentovať veci typu "drogy sú v pohode a je rozdiel medzi feťákom a narkomanom...a ani nevieš, ako do toho spadneš...a nie je na tom nič zlé..." A to prirovnanie k rasizmu bolo teda super, to ti poviem palec hore
No začni Pusinocka, mám 18, na vek sa nemôžeš odvolať, som zvedavá...a Gracee je oveľa oveľa OVEĽA inteligentnejšia ako ty.
Bodka.
Do nicoho som nespadla a vidim zakladny rozdiel
feťák - ten, kto sa váľa po zemi, grcia, nevie chodiť a nevie vyžiť hodinu bez drogy?
Možno. Ale stále sa tu bavíme o všeobecnej podstate - a to či už o narkomanoch a feťákoch. A tou sú drogy samotné.
pjekny dnik
Ale PS - keď sa niekto baví normálne /ako ty/, baví ma komunikácia. Môj emotívny príspevok bol venovaný skôr zakladateľkinej osobnosti a spôsobom, akým "viedla" túto diskusiu. Toť vše
A aj tebe pekný večer
Takze len jedna otazka dkedy je podla vas fetak fetakom?Kolko krat si musi dat,aby tym fetakom bol?raz za tyzden?raz za mesiac?Alebo staci raz za zivot?
Lebo potom je 85% ludstva fetakmi
Tvoj nazor na vec je subjektivny a nie objektivny si deformovana najskor porstredim kde zijes (to ti nezazlievam nie je tvoja chyba) osobne si myslim ,ze trpis narcismom a si strasny egoista , kedze nedokaze uznat nazor druheho ...
AKo bolo povedane ty sa na nazor ostatnych nepytas , ale svoj im vnucujes. Okrem toho mas skreslene informacie ohladom navikovosti...
Kazda zavyslost na sintetickej , alebo prirodnej droge je takzvana toxikomania a vyznacuje sa potrebou zvysovat davku , rozdiel je vsak v stupni zavyslosti , sprievodne javy :
psychycke : depresie , strata sudnosti , podraydenost
fyzicke : krce , tiky , silne bolesti
Moj nazor : pravdepodobne si vyfukana smazka
Som pre Teba fetakom aj ja,ked si raz za 3 tyzdne dam 4 tahy z travy,a vyskusala som aj ine veci,aj ked len raz?
Neutocim,len ma to zaujima
Ze ci by ma ludia brali ako fetaka...
Lebo mam kamosov co si daju skoro kazdy vikend nieco, lenze za fetakov ich nepovazujem.Nedavaju si z potreby, ale preto, ze chcu...
Btw dat si drogu pretoze chcem, to sa mi zda ako "ticha zavislost"...
a vies co je na tom najlepsie??...som s nou zmierena.. ..a je mi jedno co si o tom myslia ludia tvojho.."postavenia".. ..
oooooo, prepacte pan 20r...no necakala som ze vase IQ je na takej "urovni".. ...
chlapce JA som fetacka... ..ale co povies ked sa ta spitam cim sa odlisujes ty??...asi len tym ze ty v tom hajzli plava dost velke hovnusko.. ...cmuk
heh...oto sa tu celicas snazim...
.každý i je za voje činy zodpodvedný sám a mal by za ne znášať aj svoje dôsledky.. poznám ľudí čo fetujú a jú to poväčšinou len ľudia. ktorím sa niečo v rodine stalo a nevedia to inak riešiť ako droami. myslím že normálny asň trochu inteligetný človek takéto veci nespraví
...btw.: ten, kto huli travu, ten nie je fetak...to by bol aj alkoholik alebo fajciac fetak, pretoze ganja nie je o nic horsia
este vlastne neznasam ked sa vytocim potom mam myslienky velmi chaoticky rozhadzane: ak raz budes dospela, budes mat rodinu, deti ktore nadovsetko milujes vies si predstavit samu seba sfetenu pod obraz bozi???tazko predstavitelna idyla isnt it?
co sa tyka rasizmu to je ina kapitola. zaloz novu diskusiu
druha stranka veci je ta, ze sa poznam v skorsom veku ako som mal uplne rovnake nazory, ale je velmi dolezite pri nich aj zotrvat, lebo trava je nie ze brana k tvrdim droga, ale je to skor psychicka prekazka (i ked je vyvolana spolcnostou) ktoru ked prekrocis, tak uz si v tej skupine ludi ktori skusili. a vtedy je dolezite ostat taky pevne odhodlany aj nadalej
dufam ze sa to dolo aspon trochu pochopit .
a co ked toho cloveka spoznas, zistis ze je popici... raz som sedela s kamaratkou a jej kamoskou na disko... a holka akurat kamoske dohovarala ze nech jebe na chalana... ze je to kokot bo huli... v tedy som sa jej spitala a co ja??..co si myslis o mne??..(bo ma to zarazilo ze ho takto odsudila LEN koli tomu)...a ona mi s rozjasnenym usmevom povedala..: ty? ty si uplny popic... cisty pojasenec... super holka...
a ja som jej nato: dik... on huli je to kokot... a co povies ked sa ti priznam ze ja fetujem...
v momente jej zamrzol usmev... nie vsak preto co robym, ale preto ako som ju dostala do uskych...
niekedy clovek prekvapi... ale niekedy nebyt drog... nebol by clovek tam kde je...(myslene v dobrom) a nebol by taky aky je( tiez v dobrom)...
takze ked sa ti niekto rata, a ty zistis ze droguje... zamysli sa ci by si si ho vobec vsimol..(niek koli drogam)...keby bol cisty...a kamaractvo by nikdy nebolo...
PS...nech to nokto nepochopi ze by mal tolerovat drogy u kamosom...alebo vobec nieco take...
vieš čo tak si lkudne fetuj newem kolko dní v kuse a potom prstan a uvidíš tie krasne dojazdy že nebudeš vedieť č so sebou nebudeš jesť spať ... a jedine na čo budeš myslieť kde zohnať davku.Fetakov uplne neodsudzujem ale ked niekto chce začať davaž herak alebo piko tak nech si najprv naštuduje o čom to je.Lebo neskor sa može na neho každý z vysoka vykašlať ked bude zničený a žiadať o pomoc vieš???nehovorim že su neni aj taky že davali koli problemom ale to je tiež blbosť lebo s tým nič nevyriešia a kedže su psychicky labilný dojebe ich to ešte viac.A taký čo to davaju z nudy laebo z haluze su dobrý debili.a možu len dufať že potom im bude niekto pomahať sa z toho dostať
bohuzial.
to ze nevies co zo sebou, to je preto, lebo strasne chces znova piko, a nevies co mas robit, proste si nervozna kvoli psychike.
to, ze nejes, to je jeden z vedlajsich ucinkov metanfetaminu, nie zavislost.
a to, ze nespis, za to tiez moze zlozenie tej latky, a nie zavislost.
nie som obhajca pika, len tak, pre ujasnenie.