Zdravím, už z názvu predpokladám že viete o čo ide, tak to skúsim stručne opisať... mám 17 rokov, fajčiť som začal asi keď som mal 15 rokov, samozrejme z frajeriny, vydržalo mi to asi 3 mesiace potom som s tym sekol...pred niekoľkými týždnami som s tym op
@david36 Kua, už fakt nechápem, je ti z toho zle, a aj tak to robíš , šebapoškodzovanie? V jednoduchosti, telo ti dáva signály, ale ako vidím, tvoj mozog ich vníma presne opačne
3€ za krabičku, k tomu točenie hlavy a oranizmus v prdeli - Vivat Slovakia!
Som tuhý a dlhoročný fajčiar, ale z takýchto debát sa mi robí zle, neviem prečo.
Odpovedať Ti neviem, môže to mať viacero dôvodov, ale zaujímalo by ma, prečo človek fajčí, keď mu je z toho zle a dôvod, že nikotín je potrebný, je dosť bullshit.
bary, krčmy, cigarety, ty si aký pán!!!!, byť tatkom ťa žrežem až si zapamatuješ, kto ti dáva na to peniaze, zasran jeden a tým čašníkom by som naparil pokuty až by sa z toho zosrali, že ti nalievajú a predávaju tie smrady na fajčenie
no musííš prestať fajčiť, jednému kamarátovi sa z fajčenie točila hlava nebral to do úvahy a ráno a už prebudil mrtvý. Zabilo ho to amen, cma konec, papelišky !
@marek2031 chlapce, ty musis mat riadne komplexy zo seba, ze este aj tu dokazes zatiahnut Slovensko..ci tam je nejaka priama suvislost s prejednavanou vecou ktoru som si nevsimol?
fajcila som 4 roky, potom som prestala a nemala som cigu asi pol roka a ked si teraz obcas dam tak jedine slimku a aj tu musim fajcit pomaly inak sa so mnou vsetko toci.. ale u mna je to pochopitelne, lebo som si odvykla, ale tak mozno u teba aj tie 3 mesiace stacili na to aby sa ti teraz aj z jednej tocila hlava.. moja rada vyser sa na to a skus fajcit este menej, tvoje telo ti dava signal
@belzeboss Vivat Slovakia To ja len tak, že máme tu taký trend, že kto sa najviac zhúli, najviac si zajebe, najviac sa napije a poprípade chytí nejakú pohlavnú chorobu, je najviac in!
@david36 ja ked som zacinal aktivne fajcit tiez sa mi prvych par dni tocila hlava mozno aj tyzdnov ale teraz uz nic takze neviem mozno to mas tak ako ja ... no a teraz uz nic akurad ze kaslem a tak trochu sa dusim stale ale to je uz udel fajciara a inak ked pijes a pritom fajcis jednu od druhej tak na druhy den ti je zle to je jasne ale viac s tych cigariet ako s toho chlastu to dobre poznam
@david36 neviem ci si to tu este pojdes vobec citat, ale mozno je to tym, ze si vtedy prestal a teraz nahle zacal alebo si si isty, ze cigaretka obsahovala iba tabak?:/
Fajčil som niekedy..v 16-stich tak max. 5 cigariet denne a ,najmä ak to bolo večer tiež sa mi točila hlava...teraz už nefajčím, je to kravina na n-tú. Skonči aj Ty, kým sa dá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
tahaj menej
@3 nemyslím, že sa prefajčim, keďže mne sa začne točíť hlava po 2-3 potiahnutí
clovece, ja som fajcil 3 roky a ked som tahal dunhill-y ako najvacsi pan tak sa mi hlava roztocila..
3€ za krabičku, k tomu točenie hlavy a oranizmus v prdeli - Vivat Slovakia!
Odpovedať Ti neviem, môže to mať viacero dôvodov, ale zaujímalo by ma, prečo človek fajčí, keď mu je z toho zle a dôvod, že nikotín je potrebný, je dosť bullshit.
... a nefajci!!
kup si dačo take, aj westky su podobne nove
alebo @18
a pravdepodobne, namiesto tvojho presvedčenia, že nikotín potrebuješ ( ), ti nikotín proste robí dosť zle.