Chcela by som vas poprosit o nejake informacie o Universitat Wien, konkretne pravnicka fakulta. Studuje alebo studoval tam niekto z vas? Najviac ma zaujima ci sa da studovat len v anglictine alebo treba aj nemcinu. Dalej ako prebiehaju prijimacky,prednask
Vzhľadom nato že to je PRAVNICKA fakulta tak sa študuje rakúske právo a to je v nemčine. V angline su len daktore predmety typu international law. Bez minimalne B2 nemčiny Ta ani nezapíšu, prijmačky sa (zatiaľ) nerobia. Každopadne ak nemáš nemčinu aspon na b2 (podla mna slovenska c1 je skor zodpovedajuca) tak je zbytočne sa dalej nad tým zamýšlať. Ak máš napíš mi správu a rozobereme to dalej
@mrmirec vazne?? dve moje spoluziacky su tam a jedna bola strasne, ale strasne hlupa (na otazku kde ziju kengury odpovedala ze v juznej amerike a na mape slovenska hladala tatry niekde nad krakovom) a zatial to zvlada :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov