môžem fejtón napísať aj prostredníctvom "receptu"?? Už skoro mesiac sa točím v začarovanom kruhu "ako si udržať zlú náladu" je to téma na našu koncoročku zo slohu a stále neviem o čom, vzhľadom na to, že hnevať sa neviem ...
@antifunebracka asi pôjdem do toho takoutou cestou... zajtra ráno zbehnem do potravín, omrknem nervózne susedy a nejako sa k výsledku dopracujem ešte k učke.. hodnotenie obsahu bude záležať od jej nálady
@luc.ka hodím to na blog po oznámkovaní, potom nech si to googli kto chce aj ja by som vedela písať, keby sa viem hnevať dlhšie než hodinu ..
my sme raz pisali charakteristiku a ja som to mala vo forme normalneho pribehu akoze parik zije spolu a chlap pride domov (tema bola moj idealny partner) a pisala som to z pohladu tej zeny aka z neho bola hotova lebo vyzeral hentak a hentak a potom sli vonku a daco robili a ona vkuse vysvetlovala (akoze nie jemu proste rozpravala) preco ho tak hrozne miluje a bolo to ohodnotene ako vyborne vyborna praca vyborny napad a vsetko
@najivna idem na to, už mám pred sebou papier, napísaný nadpis a hľadám vhodnú kombináciu slov ... myšlienok.. už chodia po rozume, len sa nevedia ustáliť ..
tomu sa povie skutočne dobrý nápad, vyskúšam aj ja môj..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@luc.ka hodím to na blog po oznámkovaní, potom nech si to googli kto chce aj ja by som vedela písať, keby sa viem hnevať dlhšie než hodinu ..
my sme raz pisali charakteristiku a ja som to mala vo forme normalneho pribehu akoze parik zije spolu a chlap pride domov (tema bola moj idealny partner) a pisala som to z pohladu tej zeny aka z neho bola hotova lebo vyzeral hentak a hentak a potom sli vonku a daco robili a ona vkuse vysvetlovala (akoze nie jemu proste rozpravala) preco ho tak hrozne miluje a bolo to ohodnotene ako vyborne vyborna praca vyborny napad a vsetko
skus
tomu sa povie skutočne dobrý nápad, vyskúšam aj ja môj..