Ahojte, chcem si kúpiť ntbook z uhlopriečkou 11,6". Na bežné používanie, sledovanie filmov.. dizajnovo sa mi páči Acer Aspire E11, no vraj Aceri nie su nejako vysoko kvalitné, máte s ním nejake skusenosti? Hladam nejaky z tych lacnejších ntbookov, aby sa
no potrebujem nieco mensie kedze cestujem na intrak a domov a tak...no ja len ohladom toho aceru som citala, ze ma nejaku novu techniku chladenia, tak ze mozno by to nebolo az take zle...momentalne mam stary ntbook 15,6 ASUS K501j uz 5rokov, a strasne sa mi prehrieva
@3iwka4 sak mne je jedno, si kup co chces. Ale podla mna vymenit nepohodlie pri pisani, nepohodlie pri pozerani filmov (na ktore to chces podla svojich slov) za 1kg sa mi zda ako uberkokotina. Ja mam 15,6 a ma to 2,5kg, co je uplne super oproti predoslemu 4kg monstru co som mal
nemyskím si ze nepohodlie, mne to tak vyhovuje.. skor som cakala ze mi niekto poradi vybrat si konkretny typ a nie stale sa to toci len okolo toho preco chcem menší. vdaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov